Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013

Αποκαλυπτικό: Τι έλεγε η Χρυσή Αυγή, για τον Χριστό και τον θεό... Απόλλωνα

Ποιες είναι τελικά οι θρησκευτικές πεποιθήσεις του κόμματος; 

Ξανά στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρέθηκε η Χρυσή Αυγή, μετά την χτεσινή παρουσία της στο ναό των Δελφών, τον οποίο στη σχετική αφίσα αποκαλούσε "ομφαλό της γης". Όπως είπε ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως, Νίκος Δένδιας, η χτεσινή παρουσία της Χρυσής Αυγής σε ένα αρχαιολογικό χώρο μεγάλης σημασίας, κατά το παρελθόν, είχε και δωδεκαθειστικά στοιχεία, καθώς υπήρξε υπόνοια πραγματοποίησης...τελετής. Με αυτά και με εκείνα ήρθε ξανά το προσκήνιο το ερώτημα ποια είναι τα θρησκευτικά πιστεύω του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου. 


Κάποιες παλιές αναφορές- πριν το κόμμα μπει στη Βουλή- από έντυπα του κόμματος, ρίχνουν φως σε κάποια σημεία. Στην ιδεολογία της Χρυσής Αυγής,  είναι έντονο το παγανιστικό στοιχείο κάνοντας επίθεση στον "Εβραιοχριστιανισμό", όπως τον αποκαλούν: 

«Η λαίλαπα του εβραιοχριστιανισμού και των υπόδουλων σ’ αυτόν αρχόντων είχε αφανίσει με λύσσα και μισαλλοδοξία πάμπολλα στοιχεία του Λευκού Πολιτισμού, γκρεμίζοντας τους αρχαίους θεούς από τα βάθρα τους και ξεκληρίζοντας τους πιστούς. Οι Σημίτες ψευτοκαλόγεροι προσπαθούσαν να πνίξουν την ανθρώπινη φύση σ’ ένα βόρβορο στέρησης και άγνοιας, καίγοντας και καταστρέφοντας τα δημιουργήματα του Αριου Πολιτισμού"

Σε άλλο σημείο ταύτιζαν τον Χριστό με τον θεό...Απόλλωνα, καθώς γράφουν χαρακτηριστικά: 

"Ο Χριστός, σαν άλλος Απόλλωνας, αναδύθηκε μέσα από το εβραϊκό σκοτάδι, απορροφώντας στο πρόσωπό του όλα τα στοιχεία του Ηλιακού Λόγου»

Kαι κατέληγαν: 

«Βεβαίως, μακροπρόθεσμος στόχος της Εθνικοσοσιαλιστικής Επαναστάσεως ήταν ο εξοβελισμός των ιουδαιοχριστιανικών δογμάτων και η αντικατάστασή τους από μια εθνικιστική, παγανιστική κοσμοθεωρία. Εν κατακλείδι, υποστηρίζουμε την αναβίωση της αρχαίας θεοσέβειας; Αναμφίβολα ναι! Αλλά αυτό θα γίνει όπως και όποτε το ορίσουμε εμείς. Δεν θα ζητήσουμε από κανένα καθεστωτικό όργανο της εβραιοκαπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης, ούτε θα παρακαλέσουμε κανένα ρασοφόρο της επιχείρησης “Εκκλησία Α. Ε.” να “επιτρέψει” την έκφραση θρησκευτικής ελευθερίας στους πιστούς της ελληνικής θρησκείας»

parapolitika.gr