Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

ΒΟΜΒΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ”: Δεν περνάει χωρίς τις γενοκτονίες του Ελληνισμού!

Ρουκέτα στις μεθοδεύσεις ναζί και τουρκοδουλων έριξε πριν από λίγο στην συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της βουλής, ο τ. υπουργός και βουλευτής Α’ Αθήνας, Προκόπης Παυλόπουλος. Μόλις έγινε αντιληπτό ότι με αφορμή την Μπαλτακιάδα η κυβέρνηση επιχείρησε να περάσει την ρεπούσεια έκδοση που δεν συμπεριελάμβανε τις θηριωδίες κατά των Ελλήνων, ο Παυλόπουλος πήρε τον λόγο και κατέστησε σαφές στον υπουργό Αθανασίου ότι θα το καταψηφίσει.

“Εάν δεν συμπεριληφθούν ρητά και ονομαστικά οι γενοκτονίες που έχει αναγνωρίσει η Ελληνική βουλή, εγώ δεν πρόκειται να το ψηφίσω. Ρητά και κατηγορηματικά πέραν του ολοκαυτώματος, θα πρέπει να αναφερθούν οι γενοκτονίες των Ελλήνων του Πόντου, των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και των Ελλήνων της Ιωνίας”!

Στην συνέχεια, προς έκπληξη όλων παρέδωσε και έτοιμη την διατύπωση η οποία θα πρέπει να συμπεριληφθεί στο κείμενο.

Είναι πάντως εξοργιστικό το πως ανέχθηκαν αυτό το κατάπτυστο ρατσιστικό κείμενο να έλθει στην βουλή, αφού το μόνο που εξυπηρετούσε είναι τους νοσταλγούς του ναζισμού και του κεμαλισμού. Εάν εντέλει γίνει δεκτή η προσθήκη Παυλόπουλου, οι πρώτοι που θα πρέπει να διωχθούν είναι οι εμπνευστές του πρώτου κειμένου που θα επέτρεπε σε ναζί και κεμαλοφασίστες να αμφισβητούν τα εγκλήματα του Χίτλερ, του Φον Γκρουμπκοφ, του Κεμάλ κλπ κατά των γηγενών της περιοχής. Εγκλήματα που άλλωστε προηγήθηκαν και ενέπνευσαν το ολοκαύτωμα.

olympia.gr - trelogiannis.blogspot.gr