Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

Διεθνής "δωρεάν" Συνέλευση κάνουν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά στην Αθήνα με θέμα την ανάγκη για Παγκόσμια Κυβέρνηση...

Σε κλοιό ανθέλληνων και σιωνιστών η Αθήνα από σήμερα και μέχρι την Κυριακή, καθώς περισσότεροι από 40.οοο μάρτυρες του Ιεχωβά, προερχόμενοι από 51 χώρες, βρίσκονται στην πρωτεύουσα προκειμένου να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο συνέδριο που πραγματοποιείται στο ΟΑΚΑ.

Η Ιερά Σύνοδος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την παρουσία των πολέμιων της Ορθοδοξίας, ενώ με εγκύκλιο που εξέδωσε προειδοποιεί τους πιστούς για την πραγματική ταυτότητα των Ιεχωβάδων.

Το θέμα του συνεδρίου είναι η «Παγκόσμια Κυβέρνηση», γεγονός που δεν προκαλεί καμία έκπληξη αφού είναι γνωστό ότι οι Ιεχωβάδες είναι το άλλο πρόσωπο του σιωνισμού, ο οποίος όπως και όλα τα υπόλοιπα σκοτεινά ιερατεία που κυβερνούν τον κόσμο επιθυμεί και αγωνίζεται για την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Μπορεί η Πολιτεία να τους θεωρεί στο πλαίσιο της ανεξιθρησκείας ως «αναγνωρισμένους», ωστόσο η Εκκλησία ποτέ δεν τους αποδέχτηκε ως Χριστιανούς. Τα τελευταία χρόνια σε ένα κτίριο μεγαθήριο επί της Λεωφόρου Κηφισίας 77. Πίσω από το προσωπείο μίας δήθεν θρησκευτικής οργάνωσης βρίσκονται ισχυροί χρηματοδότες, Έλληνες και ξένοι. Ο στόχος πρόδηλος: Να μας αφελληνίσουν και να μας παραδώσουν στους Νεοταξίτες των Αμερικανικών σχεδίων ώστε να εκμηδενίσουν φρόνημα και εθνική συνείδηση. 

ΠΗΓΗ ''http://www.inveria.gr/http://www.agioritikovima.gr/