Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Στ. Παπαθεμελής για Παπαδήμο

Υπάλληλο μιας συγκεκριμένης πολίτικης που υπαγορεύεται από εξωελλαδικές δυνάμεις χαρακτήρισε τον Λουκά Παπαδήμο ο Στέλιος Παπαθεμελής, μιλώντας στον real fm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Είναι ευπρεπής, καλοστημένος, καλοσυνάτος και υπάλληλος μιας συγκεκριμένης πολίτικης που υπαγορεύεται ακόμα και στις λεπτομέρειες από εξωελλαδικές δυνάμεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθεμελής.

Αναφερόμενος στο θέμα της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης εκτίμησε ότι «ο μόνος από το πολιτικό προσωπικό που επιθυμεί να γίνουν οι εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου είναι ο Αντώνης Σαμαράς» και σημείωσε ότι επιδιώκεται μια παράταση του βίου αυτής της κυβέρνησης, καθώς με αυτήν γίνεται καλά η δουλειά.

«Το να έχουμε κυβέρνηση κατ΄ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν Παπαδήμου είναι δεδομένη πρόθεση των εξωελλαδικών δυνάμεων», πρόσθεσε ο κ. Παπαθεμελής.

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι Δούρειος Ίππος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που διακηρύσσει ότι τάχα αποβλέπει στην καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας είναι Δούρειος Ίππος κατάλυσης του θεμελιώδους συνταγματικού δικαιώματος της Ελευθερίας του λόγου.
Η μεταφύτευση στη χώρα μας των διατάξεων του διαβόητου γαλλικού νόμου Γκεσσό με τις οποίες ποινικοποιείται η «εκμηδένιση της σημασίας ιστορικών γεγονότων» και κατασκευάζεται η κερκόπορτα της «πρόκλησης εχθροπάθειας», ανοίγουν το δρόμο για την επιβολή μιας βάναυσης λογοκρισίας που θυμίζει άλλες εποχές και άλλους τόπους.
Να αποσυρθεί τώρα το επίμαχο νομοσχέδιο.