Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙ​ΗΣΗ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

Η Ρωσία προειδοποίησε το Ισραήλ να μην επιχειρήσει στρατιωτική επέμβαση κατά του Ιράν. Ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Ριάμπκοφ, είπε ότι θα είναι καταστροφική μια νέα ένοπλη σύρραξη στην ήδη ασταθή περιοχή.

«Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει μια στρατιωτική συνιστώσα στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν», δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών και κάλεσε στο Ισραήλ να μην προχωρήσει σε μια στρατιωτική επέμβαση στο Ιράν.

Ο Σεργκέι Ριάμπκοφ είπε ότι θα πρέπει να συνεχιστούν οι προσπάθειες που καταβάλλονται για την εξεύρεση μιας συμφωνίας για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, υποστηρίζοντας πως δεν έχει εξαντληθεί ακόμα η πιθανότητα για διαπραγματεύσεις. Η εν λόγω περιοχή είναι ήδη ασταθής σημείωσε ο Ριάμπκοφ προσθέτοντας πως «θα είναι απόλυτα καταστροφική μια ένοπλη σύγκρουση και ιδιαίτερα μια σύγκρουση τέτοιας διάστασης».

Υπενθυμίζουμε, ότι η Κίνα δήλωσε πως θα φτάσει μέχρι σε 3ο παγκόσμιο πόλεμο, αν υπάρξει επίθεση κατά του Ιράν.

Ο Γκίκας Χαρδουβέλης, πήρε μέρος στην τελευταία συνάντηση της Λέσχης Μπίντελμπεργκ.

Εδώ, http://bilderbergmeetings.org/participants_2011.html μπορεί κάποιος να δει τη λίστα συμμετεχόντων της τελευταίας συνάντησης της Λέσχης Μπίντελμπεργκ, που έλαβε χώρα στο Σαιντ Μόριτζ της Ελβετίας, 9-12 Ιουνίου 2011.

Ο Γκίκας Χαρδουβέλης (υψηλόβαθμο στέλεχος της Eurobank) είναι ο νέος επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου του "Πρωθυπουργού". Μην ξεχάσετε να προσέξετε, τους θαμώνες Γιώργο Δαυίδ (Coca-Cola), Λουκά Τσούκαλη (ΕΛΙΑΜΕΠ), και Γιώργο Παπακωνσταντίνου (δεν χρειάζεται συστάσεις). Από ευρωπαίους, όλοι οι συνήθεις ύποπτοι της επικαιρότητας.

Ικάριος Ζήδρος

Το Ισραήλ μπορεί να ξεκινήσει επίθεση στο Ιράν "το νωρίτερο και όχι το αργότερο".

Το Ισραήλ θα ξεκινήσει τη στρατιωτική δράση για να αποτρέψει το Ιράν ν' αναπτύξει πυρηνικά όπλα, ακόμα και αυτά τα Χριστούγεννα, όπως έχουν προειδοποιήσει Βρετανοί επικεφαλής μυστικών υπηρεσιών.

Μια έκθεση από έναν παρατηρητή του ΟΗΕ σχετικά με τις πυρηνικές φιλοδοξίες του Ιράν, απαξιώνει τελείως τις διαμαρτυρίες του ισλαμικού έθνους για την αθωότητα τους, σύμφωνα με την υπουργό Εξωτερικών William Hague.

Ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) διαπίστωσε ότι το Ιράν αναπτύσσει πυρηνική εγκατάσταση δοκιμών, πυρηνικούς πυροκροτητές και υπολογιστικά μοντέλα πυρηνικής κεφαλής που θα ταίριαζε σε υπάρχον σύστημα πυραύλων.

Πηγές αναφέρουν, ότι η αντίληψη της Βρετανικής Κυβέρνησης είναι πως το Ισραήλ θα προσπαθήσει να βάλλει εναντίον των πυρηνικών εγκαταστάσεων "το νωρίτερο δυνατόν και όχι το αργότερο" - με την υλικοτεχνική υποστήριξη από τις ΗΠΑ

Tim Shipman
UK Daily Mail
November 10, 2011

Γιατί κάηκε η Πελοπόννησος το 2007!

Η κυρία που βλέπετε στη φωτογραφία είναι η Τουρκάλα δημοσιογράφος Zeyno Baran, η οποία, στις 14 Μαρτίου 2007, έγραψε στο Αμερικανικό περιοδικό NATIONAL REVIEW, ένα άρθρο για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, στο οποίο προειδοποιεί την Ελλάδα για τους κινδύνους της Ελληνορωσικής συμφωνίας και ουσιαστικά ρίχνει την πρώτη προειδοποιητική βολή προς Καραμανλή, να μην κάνει κακές παρέες (βλέπε Πούτιν).

Δύο μέρες μετά, στις 16 Μαρτίου 2007, Πούτιν και Καραμανλής, υπογράφουν τη συμφωνία για τον αγωγό (χωρίς να ακούσουν τη zeyno!)Ο κύριος που βλέπετε δεξιά, είναι ο Αμερικανός βοηθός Υπουργός Εξωτερικών, Matthew Bryza.
Στις 29 Ιουνίου 2007, ο κ. Μπράιζα, ρίχνει τη δεύτερη προειδοποιητική βολή, με δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ, προς Καραμανλή: "μην προχωράς με τον αγωγό". Ο Καραμανλής συνεχίζει να μην ακούει τους Αμερικανούς (και την Zeyno)!
Έτσι, στις 23 Αυγούστου 2007, ξεσπούν 170 πυρκαγιές σε μια νύχτα στην Πελοπόννησο, με δεκάδες νεκρούς (Δείτε εδώ).
Πόνος, δάκρυ, θάνατος, καταστροφή και ..για όλα φταίει ο Καραμανλής (φυσικά).

Επειδή όμως, όλες οι ιστορίες έχουν happy end, την ίδια μέρα, στις 23 Αυγούστου 2007, η Τουρκάλα δημοσιογράφος Zeyno, που γνωρίσαμε παραπάνω και έριξε την πρώτη προειδοποιητική βολή στον Καραμανλή, παντρεύεται στην Κωνσταντινούπολη, τον Matthew Bryza!