Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Ξεσηκωθείτε!!!

Ξεσηκωθείτε!!!Σε λαϊκό ξεσηκωμό καλούν τους Έλληνες ο Μίκης Θεοδωράκης, Ο Μανώλης Γλέζος και ο Γιώργος Κασιμάτης εναντίον των μέτρων που επιβάλει η τρόικα, μέσω της κυβέρνησης Παπαδήμου με το δεύτερο Μνημόνιο και θα επιστρέψουν τη χώρα στη δεκαετία του '50.

Eκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής της Ενιαίας Λαϊκής Δημοκρατικής Αντίστασης (Ε.ΛΑ.Δ.Α.) ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μανώλης Γλέζος και ο Γιώργος Κασιμάτης έκαναν την παρακάτω δήλωση:

«Τις ώρες αυτές που η κυβέρνηση Παπαδήμου και τα κόμματα που τη στηρίζουν, συμφωνούν στην εφαρμογή των ολέθριων σχεδίων της τρόικας και οδηγούν τη χώρα στην παρακμή και το λαό στη δυστυχία και την εξαθλίωση, μόνο μια απάντηση υπάρχει: Γενικός ξεσηκωμός!

Καλούμε εκ μέρους της « Ε.ΛΑ.Δ.Α.» τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να αντισταθούν, να ξεσηκωθούν και να ανατρέψουν τα σχέδιά τους. Να πάρουν μέρος στις διαδηλώσεις που οργανώνονται σε όλη την Ελλάδα.

Καλούμε τους Αθηναίους και τις Αθηναίες να πλημμυρίσουν σήμερα το απόγευμα σε μια μεγάλη ενιαία διαδήλωση το κέντρο της πρωτεύουσας από την Ομόνοια μέχρι το Σύνταγμα.

Τώρα είναι η ώρα για Αντίσταση κι Αγώνα». 

Σε νεότερη ανακοίνωσή τους οι Μίκης Θεοδωράκης και ο Μανώλης Γλέζος αναφέρουν:

«Σας καλούμε στο Σύνταγμα την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου. Όλοι, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, να μαζευτούμε έξω από τη Βουλή για να απαιτήσουμε να μην υπογραφεί η θανατική καταδίκη της πατρίδας μας, που είναι η ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης. Όλοι μαζί, μαζί με μας, την Κυριακή στο Σύνταγμα, να σταματήσουμε την προδοσία».