Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

Χατζημαρκάκης: Οι δανειστές μάς διώχνουν τον Ιούλιο!

Χατζημαρκάκης: Οι δανειστές μάς διώχνουν τον Ιούλιο!Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός Ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης, καθώς υποστήριξε ότι οι δανειστές μας θα μας διώξουν από την Ευρωζώνη τον Ιούλιο! 

Μάλιστα ο ευρωβουλευτής επεσήμανε πως «αφού οι δανειστές μας εξασφαλίσουν μέσω ενός νέου μηχανισμού ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να τους μολύνει θα την αφήσουν στην τύχη της». 

Σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης 9.84, την οποία επικαλείται το "Έθνος", ο κ.Χατζημαρκάκης αποκάλυψε ότι «το σχέδιο προβλέπει τη διατήρηση της Ελλάδας μέχρι και τον Ιούλιο προκειμένου να μην καταρρεύσει η Ευρωζώνη, αφού τυχόν πτώχευση της Ελλάδας θα συμπαρασύρει όλες τις χώρες».

Μάλιστα ο ευρωβουλευτής επεσήμανε πως αφού οι δανειστές μας εξασφαλίσουν μέσω ενός νέου μηχανισμού ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να τους μολύνει θα την αφήσουν στην τύχη της. «Μετά ο Θεός να βάλει το χέρι του», είπε χαρακτηριστικά.

Παρόμοιο σχόλιο, αν όχι και τόσο ανοιχτά, έκανε ο κ. Χατζημαρκάκης και το πρωί της Παρασκευής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1, λέγοντας ότι «η Γερμανία μας ανέχεται μέχρι τον Ιούνιο...Μετά όλα είναι ανοιχτά».