Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

N.Χατζηνικολάου: "Ο Γ.Παπανδρέου έκλεισε το ALTER"

ImageΣε συγκεκριμένη καταγγελία κατά του πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου για προσωπική του απόφαση να κείσει το ALTER προχώρησε πριν λίγο ο δημοσιογράφος και πρώην στέλεχος του στραθμού Ν. Χατζηνικολάου, μέσα από την εκπομπή του στον Real fm.

Ο γνωστός δημοσιογράφος κατήγγειλε ότι "ο Γ. Παπανδρέου πήρε την απόφαση να κλείσει το Alter. Τον ενοχλούσε η κριτική και η πρώτη θέση που έπαιρνε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter.

Το κανάλι του Μπουρναζίου δεν χρωστούσε περισσότερα από άλλα ιδιωτικά κανάλι". Ο Χατζηνικολάου σχολίασε την χθεσινή σύλληψη του Γ. Κουρή για πλημμέλημα με χειροπέδες σε σύγκριση με τον Άκη Τσοχατζόπουλο τον οποίο υποδέχθηκαν στον Κορυδαλλό με χειραψίες (!) χωρίς να φοράει χειροπέδες.

Ο Ν. Χατζηνικολάου είπε ότι 4 χρόνια στο Alter δεν δέχθηκε καμία παρέμβαση με τον Κουρή και ότι "πολύ συχνά σε έντονες διαφωνίες του με τον Κουρή, ο σταθμός εμφανιζόταν προς τα έξω με τη δική του άποψη και όχι με την άποψη του καναλάρχη". "Πρόκειται για πολιτική απόφαση και γίνεται απέναντι σε ενοχλητικούς για το πολιτικό σύστημα με εκδότες και δημοσιογράφους", σχολίασε ο Ν. Χατζηνικολάου.