Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ; Η αλβανική σημαία στην Ακρόπολη - Μπορούν να υψώνονται όλες οι σημαίες εκτός ελληνικής!


Θυμόσαστε όλοι την ιστορία της κοπέλας που τόλμησε να υψώσει προς φωτογράφηση της την Ελληνική Σημαία, και αμέσως έσπευσαν οι φύλακες να την "κυνηγήσουν". Προφανώς για τους αλλοδαπούς ισχύουν άλλοι νόμοι και έτσι, οι αλβανόπαιδες έχουν κάθε δικαίωμα να μας απλώνουν τη σημαία τους όπου γουστάρουν.

Διαβάζουμε στο aftonomi.gr ότι συνεχίζουν να προκαλούν οι Αλβανοί εθνικιστές που δεν διστάζουν να σηκώσουν την Αλβανική σημαία ακόμα και στον Ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Στη σελίδα της αλβανικής Νεολαίας στην Ελλάδα - Rinia Shqiptare Ne Greqi στο Facebook δημοσιεύτηκε φωτογραφία με δυο νεαρούς Αλβανούς να υψώνουν την ερυθρόμαυρη σημαία με φόντο τον Παρθενώνα.

"Η Νεολαία στην Ελλάδα δεν ξεχνά την ταυτότητά της. Είμαστε τα παιδιά της Αλβανίας. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από κάποια αλβανόπουλα μπροστά απ’ την Ακρόπολη στην Αθήνα" αναφέρει η λεζάντα της προκλητικής φωτογραφίας.

Μάλιστα η "Αλβανική Νεολαία στην Ελλάδα" ...ετοιμάζει και μουσική βραδιά για να γιορτάσουν οι Αλβανοί της Αθήνας την 100η επέτειο Ανεξαρτησίας της Αλβανίας. Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους η εκδήλωση θα γίνει στις 28 Νοεμβρίου στα Κάτω Πατήσια σε μαγαζί επί της οδού Καυταντζόγλου 64 και ώρα 21:00. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και ο πρέσβης της Αλβανίας στην Αθήνα κ. Dashnor Dervishi.

Υπενθυμίζουμε πως όταν πριν λίγο καιρό, Έλληνες πολίτες επιχείρησαν να σηκώσουν τη γαλανόλευκη πάνω στην Ακρόπολη, οι φύλακες δημιούργησαν θέμα απαγορεύοντάς τους να ανοίξουν οποιαδήποτε σημαία στο βράχο της Ακρόπολης.

Αλήθεια γιατί δεν αντέδρασε κάποιος φύλακας βλέποντας τους Αλβανούς να σηκώνουν τη σημαία τους;
Για πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε αυτές τις προκλήσεις χωρίς να αντιδράμε;

Περιμένουμε από το αρμόδιο υπουργείο να προβεί άμεσα στις δέουσες ενέργειες, ώστε να μάθουμε γιατί ΑΛΛΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ μπορούν και κυματίζουν άνετα στην Ακρόπολη εκτός από την δική μας. Η κoρoϊδία πρέπει να τελειώσει, η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει αποκαλυφθεί, αποδείξτε ότι δεν δουλεύετε για αυτούς.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr