Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

GRAY STATE Φαντασία ή μελλοντική κατάληξη;


Στην Αμερική υπάρχει μια φοβία (δικαιολογημένη) για την FEMA την ομοσπονδιακή υπηρεσία εκτάκτων αναγκών με τις υπερεξουσίες.

Οι περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη αντιλαμβάνονται την πραγματικότητά τους ως "γκρίζα". Κάτι που σημαίνει όχι μόνο ότι δεν έχουν ελπίδα, αλλά ταυτόχρονα αδύνατους να αντιδράσουν. Αντίθετα το μαύρο χρώμα προκαλεί αντίδραση για να ξεφύγουμε από την απελπισία.

Οι ανεξάρτητες κινηματογραφικές παραγωγές έχουν πάρα πολλά να μας πουν ακριβώς γιατί δεν χρηματοδοτούνται από το Hollywood.

Η ιδέα του Gray State μιας πολύ ενδιαφέρουσας ταινίας είναι η εξής:

Έχουμε παραδώσει όλες μας τις λειτουργίες, και τις ζωές μας στις "καλές" εκλεγμένες κυβερνήσεις μας. Μόνο που όταν δίνεις τα κλειδιά του σπιτιού σου σε κάποιον τον προσκαλείς να μπει μέσα όποτε θέλει αυτός, όχι εσύ.

Όπως θα δείτε στο trailer τα αποτελέσματα της απάθειας του καταναλωτή και η συνεχόμενη πνευματική τεμπελιά του για περισσότερη απλοποίηση στη ζωή του, προκαλούν και την ξαφνική σκλαβιά του σε ανθρώπους που συνειδητοποίησαν ότι δεν τους έχουν ανάγκη πλέον ούτε για ψήφο, αφού έτσι και αλλιώς τους είχαν παραδώσει τις ζωές τους.

Δείτε το "βαρύ" trailer, η ταινία θα έχει πολύ ενδιαφέρον όταν ολοκληρωθεί.