Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

ΑΓΓΕΛΙΑ: Ζητούνται επειγόντως νέοι οικονομικοί εισαγγελείς με θητεία στην ... Ιπποκράτους!!

Δημοσκόπηση ΣΟΚ: Ραγδαίες αλλαγές στην πολιτική σκηνή

Δημοσκόπηση VPRC: Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ- Ραγδαίες αλλαγές στην πολιτική σκηνή
Η πρώτη πολιτική έρευνα της VPRC για το 2012, που δημοσιεύουν τα «Επίκαιρα» την Πέμπτη, καταγράφει
ραγδαίες αλλαγές στην πολιτική σκηνή και στους πολιτικούς συσχετισμούς.Η πτώση του ΠΑΣΟΚ, που συνεχίζεται αμείωτη και με έντονους ρυθμούς, φέρνει το κόμμα στην πέμπτη θέση της πρόθεσης ψήφου, πίσω από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Δημοκρατική Αριστερά. 

Obama: “Οι ΗΠΑ θα αξιοποιήσουν κάθε μέσο για να μην αποκτήσει το Ιράν πυρηνικά”

ImageΟι ΗΠΑ θα αξιοποιήσουν κάθε δυνατό μέσο για να μην αποκτήσει το Ιράν πυρηνικά όπλα σύμφωνα με τον αμερικανό πρόεδρο Barak Obama. Οι δηλώσεις αυτές του Αμερικανού προέδρου πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του διαγγέλματος του προς το αμερικανικό Έθνος την Τρίτη 24 Ιανουαρίου.
Όπως επεσήμανε ο Obama οι ΗΠΑ είναι αποφασισμένες να μην επιτρέψουν την απόκτηση πυρηνικών από το Ιράν και θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για την επίτευξη αυτού του σκοπού. Παράλληλα όμως με τις δηλώσεις του αυτές ο Αμερικανός πρόεδρος επεσήμανε την βούληση του για την ειρηνική επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος εφόσον το Ιράν αλλάξει πολιτική και συμμορφωθεί με τις διεθνείς υποχρεώσεις του.
Πηγή: defencenet.gr     

Μέρκελ: «Δεν φαίνεται να λειτουργεί το πρόγραμμα διάσωσης για την Ελλάδα»Δεν φαίνεται να λειτουργεί το πρόγραμμα διάσωσης που επελέγη για την Ελλάδα, παραδέχεται η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μεγάλες ευρωπαϊκές εφημερίδες και θα δημοσιευθεί αύριο.
Όπως αναφέρεται σε αποσπάσματα που προδημοσιεύονται, η κ. Μέρκελ χαρακτηρίζει την Ελλάδα «ειδική περίπτωση» και σημειώνει ότι «πρέπει να ηρεμήσει η κατάσταση και να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη των αγορών». Τονίζει ακόμη ότι «οι χώρες με υπερβολικό χρέος πρέπει να μεταρρυθμιστούν περισσότερο» και ότι «δεν έχει νόημα να υποσχόμαστε όλο και περισσότερα χρήματα αν δεν καταπολεμούμε τις αιτίες της κρίσης».