Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

Η ανείπωτη ιστορία των "Pussy Riot" και το σχέδιο "Μαλακής Ισχύος" για την αποσταθεροποίηση της Ρωσίας.

The Forbidden Truth (Tomato Bubble) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Λέσχες που προωθούν την Παγκοσμιοποίηση, όπως η Τριμερής Επιτροπή,εργάζονται προς τον απώτερο στόχο της ενσωμάτωσης όλων των χωρών σε ένα ενιαίο νομισματικό και πολιτικό σύστημα έχοντας ως πρότυπο την Ευρωπαϊκή Ένωση. (Στη φωτογραφία : τα ιδρυτικά μέλη της Τριμερούς Επιτροπής: Μπρεζίνσκι, Κίσινγκερ, & Rockefeller)


Το βιβλίο του Zbigniew Brzezinski «Η Μεγάλη Σκακιέρα» ("The GrandChess Board") του 1998, κάνει ανοιχτά έκκληση για την κυριαρχία από τις ΗΠΑ και τους Παγκοσμιοποιητές της Κεντρικής Ασίας. Ο "Zbig" είναι ένθερμος υποστηρικτής της στρατηγικής ανατροπής που είναι γνωστή ως «Μαλακή Ισχύς» («Soft Power»).


2004: Ο καθηγητής του Χάρβαρντ και μεγάλο όνομα της Τριμερούς Επιτροπής, Joseph Nye γράφει το βιβλίο "Soft Power" (Μαλακή Ισχύς) Σε αντίθεση με την "Hard Power" (Σκληρή Ισχύς) (πόλεμος, βομβιστικές επιθέσεις), το ‘Soft Power’ του Nye τάσσεται υπέρ πιο λεπτών στρατηγικών για την υπονόμευση και την ανατροπή αυτών των ξένων κυβερνήσεων που δεν είναι υπό έλεγχο των παγκοσμιοποιητών (των λεγομένων globalists). Το "Soft Power" χρηματοδοτεί, προωθεί, και καθοδηγεί τις εσωτερικές "ομάδες της αντιπολίτευσης" και τους "αντιφρονούντες", οι οποίοι εργάζονται για την αποσταθεροποίηση μιας στοχευμένης χώρας. Τέτοιες μαριονέτες τοποθετούνται μετά ως επικεφαλής της ανατραπείσας κυβέρνησης.


Η «Πορτοκαλί Επανάσταση» της Ουκρανίας είναι μια περίπτωση της «μαλακής ισχύος» στην οποία οι Αμερικάνοι παγκοσμιοποιητές κατάφεραν να εγκαταστήσουν προσωρινά μια αντι-Ρωσική μαριονέτα των ΗΠΑ.


Βαριά χρηματοδοτούμενη από τον George Soros, η ψεύτικη "Ροζ Επανάσταση" είναι μια ξεκάθαρη περίπτωση της «μαλακής ισχύος». Η εξοπλισμένη από τις ΗΠΑ Γεωργία θα ξεκινήσει αργότερα (και θα χάσει) μια στρατιωτική σύγκρουση με τη Ρωσία το 2008.
Η "Αραβική Άνοιξη" είναι ένα πιο πρόσφατο παράδειγμα ενορχηστρωμένων από τη CIA, ψεύτικων "Soft Power" επαναστάσεων.

Τα τραγικά λάθη Παπαδήμου-Βενιζέλου που οδήγησαν σε διάλυση όλα τα Ταμεία!


Η κυβέρνηση Παπαδήμου τσάκισε κυριολεκτικά τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων. Το έκανε ψυχρά και με αδιαφορία για τις επιπτώσεις στους ασφαλισμένους. Από 18,7 δισ. ευρώ ονομαστική αξία ομολόγων, πριν από το PSI, έφτασαν στις 31 Ιουλίου να αποτιμώνται στην αγορά μόλις 4,7 δισ. ευρώ. Σήμερα, κατά τις πληροφορίες, η αξία των αποθεματικών έχει πέσει κάτω από τα 4,2 δισ. και έπεται συνέχεια.

Τα συγκλονιστικά στοιχεία κατατέθηκαν χθες στη Βουλή από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ως απάντηση σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Μητρόπουλου, αναφορικά με το τι απέγιναν τα χρήματα των Ταμείων που βρίσκονταν σε λογαριασμό της Τραπέζης της Ελλάδος (Κοινό Κεφάλαιο) και επενδύθηκαν υποχρεωτικά σε τίτλους του Ελληνικού Δημοσίου.

Από την ανάλυση των στοιχείων προκύπτει ότι τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν κυριολεκτικά...

Focus: Η Ελλάδα "καίγεται" και ο Παπανδρέου κάνει διακοπές πολυτελείας

Focus: Η Ελλάδα
Ιδιατέρως σκληρό με τον πρώην πρωθυπουργό είναι το άρθρο του γερμανικού μέσου Κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, στρέφεται άρθρο της διαδικτυακής έκδοσης του γερμανικού περιοδικού Focus με τίτλο «Ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει για πολλές εβδομάδες διακοπές πολυτελείας».

Αφού αναφέρεται ότι ο φετινός Σεπτέμβριος στην Ελλάδα θα είναι πολύ διαφορετικός από τους προηγούμενους, καθώς η κρίση αφήνει εμφανώς τα σημάδια της, αναγκάζοντας ακόμη και τους πολιτικούς να αλλάξουν παραδόσεις χρόνων, όπως το γεγονός ότι η βουλευτική περίοδος ξεκίνησε ήδη από τον Αύγουστο και ότι ο πρωθυπουργός δεν θα κάνει την καθιερωμένη ομιλία του στη ΔΕΘ, τονίζεται ότι υπάρχουν κάποιοι που αυτό δεν το βλέπουν...