Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

Δια χειρός... Χρύσανθου Λαζαρίδη

Τι έγραψε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού για τον Σαμαρά, τη μετάβασή του στην πολιτική και τη «Δεξιά»

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση προχώρησε χθες ο βουλευτής της ΝΔ και σύμβουλος του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης, γράφοντας στο διαδίκτυο για την φιλία του με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά και την προσωπικότητά του από τα «πέτρινα» χρόνια της πολιτικής του απομόνωσης μέχρι σήμερα.

Διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα που δημοσιεύθηκε στο antinews.gr:

Η κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο με την Blacwater για φύλαξη των πόλεων!


 Η κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο με την Blacwater για φύλαξη των πόλεων!
Η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο με την πρώην Blackwater η οποία θα παρέχει προσωπικό για συγκρότηση περιπόλων με βαριά οχήματα και βαρύ οπλισμό σε αστικά κέντρα για φύλαξη έννομης τάξης.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη παραγγείλει θωρακισμένα οχήματα και οπλισμό που θα παρασχεθεί στην εταιρεία, ο ιδιωτικός στρατός της οποίας θα αναλάβει υπηρεσία στις αρχές του 2013.

Πόσο τυχαία μπορεί να είναι το λουκέτο στις αστυνομικές σχολές για τα επόμενα 2 χρόνια και η μείωση των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές κατά 30%; Η έντεχνη “πάλη” ανάμεσα στους “δεξιούς” και τους “αριστερούς” θα δώσει αφορμή για την επέμβαση του ιδιωτικού στρατού! 

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το Παγκόσμιο Σύστημα επιθυμεί ...

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ... Ομοιότητες με Ελλάδα που τρομάζουν - Δύο αγωγοί πίσω από την σφαγή στην Συρία;


Ένας άλλος πόλεμος, ο πόλεμος των αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου είναι πολύ πιθανόν να βρίσκεται πίσω από την εμφύλια σφαγή στην Συρία, αφού νεότερα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από γαλλικά think tank και ιστοσελίδες συνδεδεμένες με αυτά "φωτίζουν" κάποιες άγνωστες πτυχές που υπάρχουν: Τώρα αποκαλύπτεται ότι το Ιράν, το Ιράκ και η Συρία είχαν συμφωνήσει στις 25 Ιουνίου του 2011, λίγο πριν ξεκινήσει η εξέγερση, δηλαδή στην Συρία, την κατασκευή ενός αγωγού φυσικού αερίου ο οποίος θα ανεφοδίαζε την Δύση με ιρανικό φυσικό αέριο.

Η ιρακινή κυβέρνηση, όπως έχουμε σημειώσει και στο παρελθόν, ελέγχεται σε μεγάλο βαθμό από τους σιίτες που αποτελούν και την πλειοψηφία στην χώρα, οπότε δεν ξενίζει αυτή η συμμετοχή.

Ο αγωγός αυτός θα τροφοδοτείτο από το φυσικό αέριο του τεράστιου κοιτάσματος South Pars το οποίο μοιράζεται μεταξύ Ιράν και Κατάρ στον Κόλπο.

Το συνολικό μέγεθος του κοιτάσματος είναι 35,7 τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα απολήψιμου φυσικού αερίου και από αυτά το Ιράν κατέχει τα 10,2 τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα με το Κατάρ να κατέχει τα υπόλοιπα.

Το σχέδιο των Ιρανών περιελάμβανε την κατασκευή ενός αγωγού

Ερωτηματικά προκύπτουν από τις απαντήσεις του Πενταγώνου για τον bin Laden.


Κανένα από τα μέλη του πληρώματος του αεροπλανοφόρου USS Carl Vinson δεν παρέστη στην κηδεία του Osama Bin laden σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από τα e-mail που αποδέσμευσε το αμερικανικό Πεντάγωνο ύστερα από αίτημα του Associated Press.

Η σορός του Bin Laden μεταφέρθηκε στο Carl Vinson αμέσως μετά τη δολοφονία του από άνδρες της ομάδας SEAL την 1η Μαΐου στο Πακιστάν, μέσω ελικοπτέρου. Η μεταφορά του πιστοποιήθηκε μέσω ενός e-mail το οποίο απέστειλε ο αντιναύαρχος Samuel Perez ο διοικητής της ομάδας κρούσης του αμερικανικού αεροπλανοφόρου στον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Vinson Charles Gaouette.

Η αμερικανική κυβέρνηση έχει αρνηθεί επίσης να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφικό υλικό ή βίντεο από την τελετή της κηδείας του άλλοτε αρχηγού της al Qaeda.

Πάντως στο αίτημα του AP το Πεντάγωνο ανακοίνωσε πως δεν μπόρεσε να βρει άλλα στοιχεία που να πιστοποιούν το θάνατο του bin Laden όπως την ιατροδικαστική έκθεση, εξετάσεις DNA ή πιστοποιητικό θανάτου...

Μόνο στην Κίνα (;)


Οι απαλλοτριώσεις στην Κίνα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια. Για να χτιστούν οι μοντέρνες πόλεις και έργα υποδομής έχουν απαλλοτριωθεί ολόκληρα χωριά, κάποιες φορές μένει ένας μοναχικός ιδιοκτήτης που αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας πρακτικής αποτυπώνει το κτίριο της φωτογραφίας. Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην Wenlling της επαρχίας Zheijang θεώρησε ότι τα χρήματα που του έδιναν ώς αποζημίωση δεν ήταν αρκετά να καλύψουν τα έξοδα για το χτίσιμο ενός νέου σπιτιού και αποφάσισε να μην το εγκαταλείψει, η κατασκευαστική εταιρία από την άλλη προχώρησε στην κατασκευή του δρόμου και ιδού το αποτέλεσμα. REUTERS/China Daily

Το απαγορευμένο βίντεο κατά της Γερμανικής κυβέρνησης...


Αυτό είναι το βίντεο, του οποίου την προβολή εμπόδισε η γερμανική κυβέρνηση ως "πολιτικά επιζήμιου", με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί ο εμπνευστής και υπεύθυνος για το βίντεο Marcelo Rebelo de Sousa, πρόεδρος των σοσιαλδημοκρατών και τέως υπουργός στην Πορτογαλία στην Γερμανική Πρεσβεία στη Λισσαβόνα  δηλώνοντας πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω και πως είναι αποφασισμένος να δείξει το βίντεο στο γερμανικό λαό, στον οποίο και απευθύνεται.

Αυτό που φαίνεται καθαρά: Η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα που είναι στο στόχαστρο. Τα ίδια μέτρα, τα ίδια επιχειρήματα, οι ίδιες μέθοδοι ακολουθούνται σε όλον τον ευρωπαϊκό Νότο! Και μαζί βέβαια η προπαγάνδα περί "τεμπέληδων του Νότου". Το γιατί οι Γερμανοί απαγόρευσαν τη προβολή του είναι εύκολο να το καταλάβετε, αφού παρακολουθήσετε το βίντεο.

[pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr]