Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

Ιερώνυμος σε Φούχτελ: Ούτε οι Γερμανοί μπορούν να γίνουν Έλληνες ούτε οι Έλληνες Γερμανοί


Ιερώνυμος σε Φούχτελ: Ούτε οι Γερμανοί μπορούν να γίνουν Έλληνες ούτε οι Έλληνες ΓερμανοίΣτουρνάρας εναντίων πολιτών: Ζητεί από τη ΔΕΗ να συνέχισει την είσπραξη του τέλους ακινήτων παρά τις αποφάσεις..

ΥΠΟΙΚ: Ζητεί από τη ΔΕΗ τη συνέχιση της είσπραξης του τέλους ακινήτωνΘα υπάρξει αίτηση αναίρεσης της απόφασης του πολυμελούς πρωτοδικείου

Επιστολή προς τη διοίκηση της ΔΕΗ θα στείλει το υπουργείο Οικονομικών, καλώντας τη να συνεχίσει να εισπράττει το τέλος ακίνητης περιουσίας μέσω των λογαριασμών του ρεύματος, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιάννης Στουρνάρας μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο υπουργός Οικονομικών εξέφρασε την εκτίμηση πως σήμερα θα κλείσει η συμφωνία μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων για το φορολογικό, ενώ σε ότι αφορά στη διαδικασία επαναγοράς ομολόγων, αν και το βιβλίο προσφορών κλείνει σήμερα, εξέφρασε την εκτίμηση πως μια πλήρη εικόνα για το πως πήγε η όλη διαδικασία θα έχει το οικονομικό επιτελείο, αύριο το πρωί.

ΝΟΥΡΙΕΛ ΡΟΥΜΠΙΝΙ "Η γεωπολιτική της αξία μπορεί να σώσει την Ελλάδα"!


"Η Ελλάδα μπορεί να μην εγκαταλείψει την ευρωζώνη στο άμεσο μέλλον, αλλά η ευρωζώνη θα πρέπει να γίνει μια transfer union για να την κρατήσει μέσα", δήλωσε ο Nouriel Roubini από το Βερολίνο.

«Για να κρατηθεί η Ελλάδα στην ευρωζώνη, ουσιαστικά χρειάζεται μια transfer union, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι τα προβλήματα της Ελλάδας είναι μακροπρόθεσμα, θα χρειαστούν 10-20 χρόνια λιτότητας και μεταρρυθμίσεων για να σταθεροποιηθεί η Ελλάδα και επομένως πρέπει να δοθούν λεφτά και να υπάρχει υπομονή», δήλωσε ο Roubini.

«Εάν υπάρχει προθυμία για κάτι τέτοιο, προκειμένου να διατηρηθεί όλη η ευρωζώνη μαζί, είτε αφορά σε πολιτικούς λόγους, είτε οικονομικούς είτε γεωπολιτικούς είτε λόγους εξωτερικής πολιτικής, τότε η Ελλάδα έχει μια ευκαιρία», δήλωσε.

Οι επερχόμενες εκλογές στη Γερμανία το φθινόπωρο του 2013 ..

Το Αμερικανικό Κονγκρέσο προέβλεψε στον αμυντικό προϋπολογισμό του δαπάνη για τον πόλεμο στη Συρία!


Την επιβολή Ζώνης Απαγόρευσης Πτήσεων (ΖΑΠ) πάνω από τη Συρία αλλά και αεροπορικούς βομβαρδισμούς περιλαμβάνουν τα σχέδια του αμερικανικού Πενταγώνου και τα οποία προβλέπονται ως κονδύλια στον νέο αμυντικό προϋπολογισμό των ΗΠΑ για το 2013 ο οποίος συζητείται στο Κογκρέσο.

Πιο συγκεκριμένα στον νέο προϋπολογισμό προβλέπεται "μελέτη τρόπων αποδυνάμωσης του συριακού τακτικού Στρατού αλλά και ποσά για την ενίσχυση των αντικυβερνητικών δυνάμεων που δρουν στο έδαφος της Συρίας".

Το ενδιαφέρον των γερουσιαστών έγκειται ειδικότερα στο οπλοστάσιο των συμβατικών και χημικών όπλων που φέρεται πως έχει στη διάθεσή της η Δαμασκός.

.Μεταξύ των μεθόδων αντιμετώπισης της Αεροπορίας της Συρίας που εξετάζονται ..

Oι ΗΠΑ πραγματοποίησαν υπόγεια πυρηνική δοκιμή-μήνυμα σε Ιράν και Β.Κορέα