Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

Τριγμοί στις ΗΠΑ: Φυγάδευσαν νύχτα επικίνδυνο τρομοκράτη!


Τριγμοί στις ΗΠΑ: Φυγάδευσαν νύχτα επικίνδυνο τρομοκράτη! (βίντεο)Η όλη υπόθεση μυρίζει «συγκάλυψη», ειδικά μετά την εντολή των αμερικανικών αρχών να μη δίνονται πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του δεύτερου τρομοκράτη.

Ως τη δεύτερη –μετά τους Δίδυμους πύργους- σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα του χαρακτηρίζει ο Glen Beck την αποκάλυψη που κάνει στην εκπομπή του, η οποία σχετίζεται με την τρομοκρατική επίθεση στη Βοστώνη.

Ο Beck μιλώντας στην εκπομπή του δίνει διορία στην αμερικανική κυβέρνηση μέχρι τη Δευτέρα, προκειμένου να αποκαλύψει η ίδια την αλήθεια στο λαό για την ταυτότητα του νεαρού Σαουδάραβα, ο οποίος ενώ συνελήφθη ως ύποπτος για τις φονικές εκρήξεις στη Βοστώνη, λίγες ώρες αργότερα απελάθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και υπό την προστασία της αμερικανικής κυβέρνησης.

Η απέλαση του Σαουδάραβα αν και έγινε γνωστή στα ΜΜΕ δεν αναφέρθηκε ποτέ...

Μόνο τυχαία όμως δεν ήταν η «σιωπή» των δημοσιογράφων, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη τις πληροφορίες που θέλουν τον Σαουδάραβα ύποπτο να διατηρεί οικογενειακούς δεσμούς με την Αλ Κάιντα, καθώς και το ότι πολλά μέλη της οικογένειάς του είναι στις περιβόητες «λίστες» με τους καταζητούμενους τρομοκράτες – μέλη της οργάνωσης.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Beck, οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες φρόντισαν να απελαθεί μέσα στη νύχτα ο Σαουδάβας ύποπτος, που είχε συλληφθεί στη Βοστώνη, επικαλούμενες λόγους «εθνικής ασφάλειας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που οδήγησε τις ΗΠΑ στην «ευνοϊκή» μεταχείριση του Σαουδάραβα είναι τα κοινά συμφέροντα των δύο χωρών. Μπορεί να μην έχει γίνει ευρέως αποδεκτό, όμως θεωρείται κοινό μυστικό ότι η Αμερική από κοινού με τη Σαουδική Αραβία χρηματοδοτούν τους ισλαμιστές αντάρτες που πολεμούν εναντίον του καθεστώτος του Μπασάρ Αλ Άσαντ στη Συρία.

Επομένως, δεν θα μπορούσαν να κατηγορήσουν και να φυλακίσουν ένα «σύμμαχό» τους και γι' αυτό προτίμησαν να τον φυγαδεύσουν μέσα στη νύχτα.

Ο δημοσιογράφος αφήνει σκληρές αιχμές για τους χειρισμούς της κυβέρνησης Ομπάμα και επιβεβαιώνει εν ολίγοις αυτά που πολλοί αποκαλούν θεωρίες συνομωσίες: το ότι η τρομοκρατία, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο κομμάτι της, είναι ένα «παιχνίδι« που παίζουν οι κυβερνήσεις των χωρών!