Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013

Απάντηση-tweet Πάνου Καμμένου στον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη για το δημοσίευμα περί υπεράκτιας διαδρομής του σκάφους "Iliatoras of London"

Ο Καμμένος ισχυρίζεται ότι ο Σταύρος Ψυχάρης τον εκβίασε και του ζήτησε να στηρίξει το γιο του για δήμαρχο ΑθηναίωνΑπάντηση σε δημοσίευμα για την περίεργη "διαδρομή" του σκάφους "Iliatoras of London" της οικογένειας Καμμένου δίνει μέσω twitter ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

"Σταύρο Ψυχάρη, όπως είπα στην διαμεσολαβητή σου: ούτε αποσύρω τις αγωγές εναντίον σου ούτε στηρίζω με αντάλλαγμα τον γιό σου για Δήμαρχο"

Το tweet "απαντά" στο τρισέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα που αναφέρεται σε "υπεράκτια μυστικά" τόσο του Πάνου Καμμένου όσο και του πατέρα του Ηλία και έχουν να κάνουν με το σκάφος "Iliatoras of London".

Ο Πάνος Καμμένος ισχυρίστηκε ότι ο Σταύρος Ψυχάρης τον εκβίασε λέγοντάς του
ότι δεν θα γράψει για το κότερο «Ηλιάτορας» αν στηρίξει το γιο του Ανδρέα -βουλευτή της ΝΔ- για δήμαρχο.

«Ο κύριος αυτός στο δημοσίευμα το οποίο αναπαράγει, ο κ. Ψυχάρης, ζήτησε χθες να το αποσύρει σε τηλεφώνημα με μεσολαβητή του, προκειμένου να στηρίξω τον γιο του ως υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων και να αποσύρω τις αγωγές εναντίον του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προανήγγειλε ότι θα καταθέσει αγωγή εναντίον του κ. Ψυχάρη. «Του μηνύουμε ότι τα δάνεια που έπαιρνε από τους πολιτικούς της τρόικας για να κρύβει τα σκάνδαλά τους και τα οποία τα μετέφερε σε offshore εταιρίες και σε πλούτο που έλειψε από τον ελληνικό λαό, θα τα γυρίσει πίσω. Όπως τα 100 εκατομμύρια που πήρε το Μέγαρο Μουσικής την ώρα που πάνε να κλείσουν την ΕΛΒΟ για 25 εκατομμύρια. Τα όργανα της τρόικας και οι διάφοροι νταβατζήδες των μέσων μαζικής ενημέρωσης πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχει ένα λαϊκό κίνημα που δεν γονατίζει, ούτε απειλείται, ούτε προσκυνά. Θα τους τσακίσουμε», πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος.