Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

"ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ" Αποκάλυψη του μεγαλύτερου δικτύου ηλεκτρονικής κατασκοπείας-Στόχος και η Ελλάδα

Την ύπαρξη του μεγαλύτερου δίκτυο κατασκοπείας υπολογιστών, κινητών τηλεφώνων και USB που δρα από το 2007 ανακοίνωσε σήμερα; η ρωσική εταιρεία εφαρμογών κατά προγραμμάτων υποκλοπής Kaspersky.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας το ηλεκτρονικό δίκτυο κατασκοπείας που έχει λάβει την ονομασία «Κόκκινος Οκτώβρης» έχει ήδη εξαπλωθεί σε 69 χώρες –συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας- και εξακολουθεί να παραμένει ενεργό στοχεύοντας υπολογιστές, δίκτυα, κινητά τηλέφωνα ενώ μπορεί ακόμη να υποκλέψει πληροφορίες και από στικάκια.
 
Τα εργαστήρια Kaspersky που αποκάλυψαν το ιό αυτό της κατασκοπείας το δίκτυο αναφέρουν ότι διαθέτει ειδική πρόβλεψη αποκωδικοποίησης εγγράφων που χρησιμοποιούνται σε χώρες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
Εκατοντάδες στόχοι υψηλού επιπέδου σε όλο τον κόσμο έχουν μολυνθεί ...

Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ;

Εμείς δεν θέλουμε να υποκύψουμε εύκολα στις σειρήνες της λαϊκίστικης δημοσιογραφίας, και για αυτό τον λόγο ρωτάμε γιατί το συγκεκριμμένο ΦΕΚ υπογράφτηκε στο Βερολίνο.

Όταν υπογράφεται ΦΕΚ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με τόπο υπογραφής το Βερολίνο. και καλόπιστος να είσαι για το σημερινό πολιτικό σύστημα, απλά δεν μπορείς.

Πολλοί αμφισβήτησαν την προ καιρού τηλεοπτική δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτη πως οι υπουργοί υπογράφουν νόμους που έρχονται απευθείας από την τρόικα.

Βερολίνο, 7 Ιανουαρίου 2013, λοιπόν… Ο νόμος συντάχθηκε στο Βερολίνο και υπογράφτηκε από Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Ρωτάμε, λοιπόν:
Ο νόμος υπογράφηκε στο Βερολίνο από τους υπογράφοντες ή στάλθηκε από το Βερολίνο και υπογράφτηκε στην Ελλάδα;...