Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013


Γιατί η Ελλάδα; Και γιατί τα Ελληνικά;


Γιατί η Ελλάδα; Και γιατί τα Ελληνικά;Το παρακάτω βίντεο θα σαγηνέψει όλους (ή τους περισσότερους), ακόμη κι αυτούς που με σκεπτικισμό βλέπουν / ακούν τους επαίνους της Ελλάδας.

Υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι. Αξίζει να τους εκμεταλλευτείτε. Αξίζει τον κόπο να δει κανείς και να διαδώσει το πιο κάτω βίντεο.

Πρόκειται για την συναρπαστική ομιλία του γνωστού ελληνιστή Pedro Olalla στην Ημερίδα Κλασσικού Πολιτισμού του Σαγούντο της Ισπανίας.

Εμείς για να την παρακολουθήσουμε, ας διαθέσουμε επιστημονική περιέργεια, Φιλοσοφική Διάθεση και επιθυμία για την αναζήτηση της Αλήθειας:
[Επιλέξτε ...

(Δια)φεύγει (και) ο Παπαδήμος από την Ελλάδα «πικραμένος» για το... Χάρβαρντ. Ποιος έχει σειρά;


Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Γιωργάκης!

Έφυγε "πικραμένος" για τις Ηνωμένες Πολιτείες ο πρώην Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος ακολουθώντας και αυτός ακαδημαϊκή καριέρα (πού αλλού;) στο Χάρβαρντ.  Εκεί δηλ. που πάνε όλοι οι καλοί υποτακτικοί, οι οποίοι εισέφεραν ένα μικρό κομμάτι εκδούλευσης και απέδειξαν ότι είναι πιστοί στα ιδεώδη και τις εντολές της Νέας Εποχής και των δήθεν ισχυρών αυτού του Κόσμου. 

Σύμφωνα με στενό του συνεργάτη ο Λουκάς Παπαδήμος φέρεται πικραμένος «γιατί δεν περίμενε ποτέ την αντιμετώπιση της οποίας έτυχε»! Είναι πικραμένος διότι εκτέθηκε στην ψηφοφορία για τη λίστα Λαγκάρντ χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη (!) καθώς και για το γεγονός ότι βρέθηκαν 26 βουλευτές (ντροπή τους), εκτός της Χρυσής Αυγής και των Ανεξάρτητων Ελλήνων) που ζήτησαν την παραπομπή του σε προανακριτική επιτροπή.

Ο Λουκάς Παπαδήμος ...

Η δήθεν «καταδικαστική» απόφαση της Ελλάδος από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για το ζήτημα του θρησκευτικού όρκου και η, κατ' ουσίαν, ήττα για το...αδελφάτο Βαλλιανάτου.


Ήττα στην πραγματικότητα για το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι η δήθεν «καταδικαστική» απόφαση της Ελλάδος από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για το ζήτημα του θρησκευτικού όρκου.

Το «Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι» δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του δελτίο τύπου της Ένωσης Ουμανιστών Ελλάδος (γιατί άραγε δεν έβγαλε δική του ανακοίνωση το Παρατηρητήριο;) σχετικά με τη δήθεν καταδικαστική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (Ε.Δ.Δ.Α.) σε βάρος της Ελλάδος στην υπόθεση «Δημητράς και λοιποί κατά Ελλάδος». Σύμφωνα με την ανακοίνωση «Η Ελλάδα, παραβίασε το Άρθρο 9 (ελευθερία σκέψης, συνείδησης και θρησκείας) της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (Ε.Σ.Δ.Α.) καθώς τα προσφεύγοντα άτομα υποχρεώθηκαν να αποκαλύψουν σε 48 ανακριτικές διαδικασίες ή δίκες στις οποίες κατέθεσαν το 2009 ή το πρώτο εξάμηνο του 2010 τη Χριστιανική ή Εβραϊκή θρησκεία τους ή την αθεΐα τους προκείμενου να ορκιστούν στη συνέχεια στην τιμή και στη συνείδησή τους ή στο Ευαγγέλιο) και το Άρθρο 13 (δικαίωμα πραγματικής προσφυγής) της ΕΣΔΑ καθώς δεν υπάρχει στην Ελλάδα νομική δυνατότητα αποκατάστασης για την παραβίαση της ελευθερίας της θρησκείας ούτε υπήρξε δικαστική αρχή που να αρνήθηκε να εφαρμόσει τις διατάξεις για την ορκοδοσία ως αντίθετες με τη Σύμβαση ή το Σύνταγμα».

Στη συνέχεια ...

Θα μας θεωρούν ΟΛΟΥΣ νεκρούς από 1ης Ιουλίου 2013 για να παίρνουν τα όργανά μας!!!


Τίτλος που προκαλεί σοκ αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινός! Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν σε αυτό το θέμα. Πρέπει άμεσα να δράσουμε και να δηλώσουμε την εναντίωσή μας. 
Χωρίς καμία εξήγηση θα θεωρούμαστε όλοι Δωρητές και έτσι θα παίρνουν τα όργανά μας... 
Διαβάστε με προσοχή το ακόλουθο κείμενο και ας αντιδράσουμε!

ΑΠΟ 01/06/2013 ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ...

Σε δεύτερη Προανακριτική για την πλαστογραφία στην ΕΛΣΤΑΤ θα πάει ο Γ.Παπακωνσταντίνου!


H ώρα της πληρωμής για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά της χώρας από το 2010 με τα Μνημόνια, φαίνεται ότι πλησιάζει για ορισμένους, τουλάχιστον, εκ των αυτουργών: Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), και στενού συνεργάτη του πρώην ΥΠΟΙΚ Γ.Παπακωνστνατίνου, Ανδρέα Γεωργίου, και δύο μελών της διοίκησης της υπηρεσίας.

Η ποινική δίωξη ασκήθηκε έπειτα ...

Συρία: Δεκάδες Ρώσοι πολίτες εγκαταλείπουν τη χώρα μέσω ΒηρυτούΔεκάδες Ρώσοι πολίτες εγκαταλείπουν τη βία στη Συρία με αεροπλάνα που απογειώνονται από τη Βηρυτό. Ωστόσο, η Μόσχα επιμένει ότι δεν πρόκειται για την αρχή μιας μαζικής διαδικασίας εκκένωσης της Συρίας.


Περίπου 150 άτομα, εγκατέλειψαν τη Συρία για τον Λίβανο, όπου αναμένεται να επιβιβαστούν σε δύο πτήσεις στη Βηρυτό, οι οποίες θα τους μεταφέρουν στη Ρωσία.

Η Ρωσία, σύμμαχος του Μπασάρ Αλ – Aσαντ, είχε παραδεχθεί ότι ο Σύρος πρόεδρος μπορεί να μην νικήσει στις μάχες με τους αντάρτες.

Ρώσος διπλωμάτης δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Δεν πρόκειται για εκκένωση. Δεν υπάρχει πίεση προς τους Ρώσους να εγκαταλείψουν τη Συρία, καθώς υπάρχουν πολλές περιοχές στη Δαμασκό που είναι απόλυτα ασφαλής και απαλλαγμένοι από τη βία και τις συγκρούσεις».

«Το θέμα είναι ότι η ρωσική αεροπορική εταιρεία δεν πραγματοποιεί πτήσεις στη Δαμασκό, οπότε βοηθάμε περίπου 100-150 άτομα να φύγουν από τη Συρία μέσω τις Βηρυτού».

«Απλά βοηθάμε ανθρώπους που έχουν πάει στο ρωσικό προξενείο στη Δαμασκό, ζητώντας βοήθεια» πρόσθεσε.


Εν τω μεταξύ, πάνω από 12.000 Σύροι, ...