Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ: TO ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ

.
 Συγκινητικό το hip-hop τραγούδι από τον Αρτέμη
Ακούστε και δείτε το βίντεο κλιπ παρακάτω:

Έλληνας ο νέος Ναύαρχος κι Αρχηγός του Βρετανικού Ναυτικού  Από τον Απρίλιο το Βρετανικό Ναυτικό θα έχει  Έλληνα Αρχηγό!


  Ο Sir George Zambellas επελέγη για να αναλάβει το τιμόνι του Βασιλικού Ναυτικού,παραλαμβάνοντας από τον Sir Mark Stanhope. Ο George Zambellas που είναι ελληνικής καταγωγής,  από την αεροδιαστημική βιομηχανία υπηρετεί στο Βασιλικό Ναυτικό από το 1980 ενώ υπήρξε πιλότος ελικοπτέρων το 1982.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΡΕΣΒΗΣ ΙΣΡΑΗΛ: "Μέχρι το καλοκαίρι θα επέλθει το σημείο χωρίς επιστροφή με το Ιράν"


«Μέχρι την άνοιξη, το πολύ μέχρι το καλοκαίρι, θα επέλθει το σημείο χωρίς επιστροφή για τα πυρηνικά του Ιράν». Με αυτή τη δήλωση  ο πρεσβευτής του Ισραήλ στην Αθήνα Αrye Mekel, αποκάλυψε το χρονικό «παράθυρο ευκαιρίας» που υπάρχει προτού το Ιράν αποκτήσει πυρηνικά όπλα, προμηνύοντας θύελλα στη Μέση Ανατολή καθώς έχει διατυπωθεί πολλές φορές από τα πλέον επίσημα χείλη ότι το Ισραήλ δεν πρόκειται να ανεχθεί ένα πυρηνικό Ιράν.

Ο πρεσβευτής του Ισραήλ έκανε τη σχετική δήλωση κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο «1ο Διεθνές Συνέρδιο, Ενεργειακής Ασφάλειας και Άμυνας, Μελλοντικές Στρατηγικές (1st International Summit, Energy Security & Defence, Future Strategies)», το οποίο διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, από το defencenet.gr και την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, αιφνιδιάζοντας με την ευθύτητα της τοποθέτησής του.

Δηλώσεις  οι οποίες δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνειών και σκιαγραφούν τα μαύρα σύννεφα που φαίνονται στον ορίζοντα από την πυρηνική απειλή που αντιπροσωπεύει το Ιράν.

Ο κ. Arye Mekel δήλωσε χαρακτηριστικά:

ENGLISH LESSON!!


Σε ένα πρόσφατο συνέδριο γλωσσολογίας, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο και στο οποίο συμμετείχαν μερικοί από τους καλύτερους γλωσσολόγους στον κόσμο, ο Samsundar Balgobin, από τη Γουιάνα, ήταν ο σαφής νικητής.

Η τελική πρόκληση του ήταν η εξής:
«Μερικοί λένε ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ της λέξης COMPLETE και FINISHED.
Να εξηγήσετε τη διαφορά μεταξύ COMPLETE και FINISHED με έναν τρόπο που είναι εύκολο να κατανοηθεί».

Εδώ είναι η έξυπνη απάντηση του: