Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

Συνελήφθη Δάσκαλος στο JFK (Θα μπορούσε να είναι αληθινό στις ΗΠΑ)

Ένας Δάσκαλος συνελήφθη σήμερα το πρωί, στο διεθνές αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης, την ώρα που προσπαθούσε να επιβιβαστεί σε πτήση ενώ είχε στην κατοχή του έναν διαβήτη, έναν χάρακα, ένα μοιρογνωμόνιο και ένα κομπιουτεράκι. Στη συνέντευξη τύπου, αργότερα το μεσημέρι, ο Γενικός Εισαγγελέας δήλωσε ότι είναι πεπεισμένος πως ο συγκεκριμένος άντρας είναι μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης Άλ-Γεβρα και επιβεβαίωσε πως αντιμετωπίζει κατηγορίες από το FBI για κατοχή όπλων μαθηματικής εκπαίδευσης.

"Τα μέλη της Άλ-Γεβρα αποτελούν πρόβλημα για εμάς" δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας. "Αναζητούν ...

BIG... MOTHER ή BIG IN JAPAN; Τσιπάρισμα παιδιών και στην Ιαπωνία για να "να ξέρουμε πάντα που είναι τα παιδιά"...


Υπόσχεται πως θα είναι το «άγρυπνο µάτι» των εργαζόµενων γονέων. Ένα τσιπ που κατασκεύασαν επιστήµονες στο Πανεπιστήµιο Τσουκούµπα της Οσάκα θα δίνει τη δυνατότητα στους µεγάλους να ελέγχουν τα µικρά τους.

Έτσι, το πείραµα Big Mother, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ιαπωνία, επιτρέπει στους «full time» εργαζόµενους γονείς να καταγράφουν κάθε κίνηση του παιδιού τους. Μέσω της συσκευής τσιπ που θα βάζουν στα παιδιά, τους δίνεται η δυνατότητα να µάθουν όχι µόνο την ακριβή περιοχή στην οποία βρίσκονται αλλά µέσω µιας κάµερας µπορούν να δουν κιόλα όσα αντικρύζουν.


Το τσιπ θα μετράει και τους σφυγµούς των παιδιών κι έτσι θα αντιλαµβάνονται οι γονείς αν διατρέχουν κίνδυνο ή όχι. Κι όλα αυτά, αρκεί να πάρουν κωδικό και να επισκέπτονται ανά πάσα στιγµή µια ιστοσελίδα, στην οποία θα στέλνει τα µηνύµατα και τις εικόνες το τσιπ. Μάλιστα, στα άµεσα σχέδια των ερευνητών είναι η ενσωµάτωση στη µικροσυσκευή κι ενός µικροφώνου, προκειµένου οι γονείς ...

"Ανεπιθύμητος" και στην Θεσσαλονίκη ο Γιωργάκης. Η Αστυνομία του διαμήνυσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια του...


Aνεπιθύμητος είναι στην χώρα που κάποτε κυβερνούσε (με τραγική κατάληξη για την χώρα...) ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με αποτέλεσμα ούτε η αστυνομία να μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλειά του.

Χθες στην Θεσσαλονίκη συμμετείχε ως ομιλητής σε συνέδριο (αλήθεια, υπάρχουν συνέδρια στην Ελλάδα που δέχονται τον Γ.Παπανδρέου ως ομιλητή; μάλλον επειδή ήταν σε ίδρυμα του Ροθτσάιλντ) αλλά όταν τέθηκε ζήτημα να επισκεφθεί το Βυζαντινό Μουσείο, όπου είχε προγραμματιστεί το γεύμα του συνεδρίου η αστυνομία του σύστησε να μην πάει στο ανοικτό γεύμα για λόγους ασφαλείας. "Δεν θα μπορέσουμε να συγκρατήσουμε την λαϊκή οργή σε περίπτωση που σας δουν" φέρεται να του είπαν ανώτατα στελέχη της αστυνομίας και αυτός - θαρραλέος, ων  - προτίμησε να ακυρώσει την παρουσία του στο γεύμα.

Αυτό δεν τον εμπόδισε να πλέξει το εγκώμιο του δημάρχου της Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ...

Οι Γερμανοί του ΟΤΕ ξεπούλησαν τον Hellas Sat! - Χωρίς επικοινωνίες οι Ένοπλες Δυνάμεις Ελλάδος και Κύπρου!


"Μέσα στη νύχτα" οι Γερμανοί του ΟΤΕ (Deutsche Telekom) πούλησαν τον μοναδικό ελληνικό τηλεπικοινωνιακό δορυφόρο και άφησαν την χώρα χωρίς ιδιόκτητες δορυφορικές επικοινωνίες και τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά την κυπριακή Εθνοφρουρά, κυριολεκτικά στο έλεος των ξένων. Ο Hellas Sat, πουλήθηκε στην ArabSat κατά 99,05% έναντι 208 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε την Πέμπτη ο ΟΤΕ.

Σε μία εποχή που οι δορυφορικές επικοινωνίες στο νέο πεδίο επιχειρήσεων της Α. Μεσογείου, που είναι το ο κρισιμότερος, ίσως, παράγων σε μία αναμέτρηση, η Ελλάδα χάνει τον έλεχο του μοναδικού τηλεπικοινωνιακού δορυφόρου της!

Υπενθυμίζουμε ότι το defencenet.gr είχε αποκαλύψει πέρσι ότι σε δηλώσεις του στο ψευδο-«μακεδονικό» πρακτορείο των Σκοπίων (!) ο γενικός διευθυντής του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, αποκάλυψε ότι πωλείται ο ελληνικός δορυφόρος HellaSAT…

Οι Ένοπλες Δυνάμεις ...

Οι Ιρανοί "αιχμαλώτισαν" μη επανδρωμένο αεροσκάφος των ΗΠΑ, το προσγείωσαν και αποκωδικοποίησαν τα δεδομένα του!

Σκηνές από τα στοιχεία που κατόρθωσαν να εξάγουν από το drone που προσγειώθηκε από άγνωστη αιτία στο Ιράν έδειξε η ιρανική τηλεόραση. Οι εικόνες οι οποίες είχαν καταγραφεί από τις κάμερες που φέρει το drone προέρχονται πριν από την περίεργη αιχμαλωσία του αμερικανικού RQ-170 αν και δεν φαίνεται κάτι το εξαιρετικά σημαντικό, εντούτοις δείχνει ότι οι Ιρανοί κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν τα δεδομένα των σκληρών δίσκων. 

Οι εικόνες αυτές προέρχονται από την αεροπορική βάση που είχε απογειωθεί το RQ-170 στην Κανταχάρ του Αφγανιστάν καταγράφοντας από την κάμερα του FLIR διάφορες κινήσεις στο αεροδρόμιο. Υπενθυμίζεται ότι το αμερικανικό drone είχε πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση κάπου στο Ιράν το Δεκέμβριο του 2011.
Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Το Βρετανικό ΥΠΕΞ καλεί επειγόντως όλους τους Βρετανούς της Συρίας να "εγκαταλείψουν τη χώρα με κάθε πρακτικό μέσο".Με επείγουσα ανακοίνωσή του το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών προειδοποιεί όλους του Βρετανούς πολίτες οι οποίοι εξακολουθούν να βρίσκονται στη Συρία για οποιαδήποτε να φύγουν αμέσως από τη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του βρετανικού υπουργείου (FCO travel advice #8207) που μετέδωσε το BBC αναφέρονται τα εξής:

«Συμβουλεύουμε για την αποφυγή ταξιδιού στη Συρία. Οι Βρετανοί υπήκοοι στη Συρία καλούνται να εγκαταλείψουν τη  χώρα με κάθε πρακτικό μέσο».

Σύμφωνα με αναλυτές η φρασεολογία του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών δεν είναι η συνήθης καθώς ...