Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

Ακόμη μια δικαίωση για την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου


Κατέρρευσε το μεγαλύτερο μέρος των κατηγοριών!

Στο αρχείο μπήκε σήμερα άλλη μία σοβαρή κατηγορία  για τις υποτιθέμενες off shore εταιρίες καθώς ο εισαγγελέας έκρινε ότι δεν  τελέστηκαν  αξιόποινες πράξεις.
Η υπόθεση της δικογραφίας  είχε σχηματιστεί για τα δάνεια της Μarfin Βank, συμφερόντων του Ανδρέα Βγενόπουλου, προς την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου.
Ο   εισαγγελέας Εφετών Ι. Μωραϊτάκης  για την παραπάνω υπόθεση   απεφάνθη: «Δεν ευσταθούν οι κατηγορίες και δεν υπάρχουν ενδείξεις διάπραξης αδικημάτων».

Τι καταλαβαίνει κανείς από τις αποκαλυπτικές εξελίξεις; Ότι ήταν μία υπόθεση, ένα ανύπαρκτο σκάνδαλο που φαίνεται να στηρίζονταν σε πολιτικές σκοπιμότητες,  κατασυκοφαντώντας την ιστορική Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και σπιλώνοντας την προσωπικότητα του ηγουμένου Εφραίμ με στόχο την ηθική και οικονομική εξόντωση τους. Αλλά  όπως λέει και ο λαός, το ψέμα έχει κοντά πόδια...

Οι στημένες κατηγορίες πέφτουν σαν χάρτινος πύργος….

Ποια σχέση «δένει» έναν ερημίτη μοναχό και τους πιλότους της πολεμικής μας αεροπορίας;

Πολλοί έχετε δει αυτή την φωτογραφία σε διάφορα sites, αλλά πόσοι από εσάς γνωρίζετε την ιστορία της; Ποιος είναι αυτός ο μοναχός που ανεμίζει την ελληνική σημαία; 
Ας δούμε μαζί το «έργο» που διαδραματίζεται καθημερινά στο Αιγαίο και θα μας λυθούν όλες οι απορίες μας! ...

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ!


ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. ΚΛΑΨΤΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ.

Σε προχθεσινή ανακοίνωσή της η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης αναφέρει πως «η συγκεκριμένη διαφήμιση διαδραματίζεται στο μέλλον και παραθέτει εικοτολογίες και όχι τεκμηριωμένα γεγονότα καθώς παραπέμπει σε καταστάσεις που δεν... έχουν ακόμα συμβεί. Εξάλλου είναι προφανές ότι χρησιμοποιεί τη μέθοδο της σύγκρισης με σαφή στόχο τους πολιτικούς αντιπάλους του κ. Λιλλήκα. Η Αρχή κρίνει ότι η διαφήμιση στοχεύει στην ατεκμηρίωτη, δυσμενή προβολή αντιπάλου».
Δείτε τα:

Ζητούν και επισήμως Παγκόσμιο νόμισμα


Του Διονύση Μακρή

Στα επόμενα δέκα χρόνια αναμένεται να καταργηθούν τα επί μέρους νομίσματα των χωρών και να αντικατασταθούν από ένα ενιαίο παγκόσμιο νόμισμα, όπως ακριβώς προβλέπουν τα πρωτόκολλα της Σιών.

 Ήδη σε όλον τον κόσμο αυξάνονται οι φωνές περί δημιουργίας παγκόσμιας κυβέρνησης ενώ οι γεωπολιτικές εξελίξεις και οι τεχνητές οικονομικές κρίσεις οδηγούν με ακρίβεια στο στόχο τούτο.

Επειδή ωστόσο, το εγχείρημα σκοντάφτει στον υπερπληθυσμό της γης (7 δισεκατομμύρια) οι εμπνευστές του πέραν των άλλων ήδη εφαρμόζουν μέσω του ΟΗΕ προγράμματα μείωσης του πληθυσμού της γης, όπως ...

Στο χέρι μας είναι!

Εκείνοι που εξαιτίας της μειονεξίας και του φθόνου τους, ήρθαν στην αρχή σαν Σταυροφόροι, 
μετά κατεύθασαν σαν Φιλέλληνες και αργότερα μετατράπηκαν σε "Εταίροι" μας, 
θέλουν και πάλι να σωθεί (τελειώσει) ο Ελληνισμός. 

Το αν θα τα καταφέρουν 
είναι ξεκάθαρα στο χέρι μας. 

Κρατάει όμως...