Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

Ρηματική διακοίνωση Τουρκίας στον ΟΗΕ - Απειλεί με πόλεμο για υφαλοκρηπίδα


Η Τουρκία πριν από λίγο προχώρησε στην κατάθεση ρηματικής διακοίνωσης στον ΟΗΕ με την οποία αμφισβητεί το δικαίωμα των ελληνικών νησιών σε υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ, κατά παράβαση του άρθρου 121 της Σύμβασης του Δικαίου της Θάλασσας, το οποίο σύμφωνα με τη διεθνή νομολογία έχει εθιμικό, άρα υποχρεωτικό, χαρακτήρα που δεσμεύει όλες τις χώρες της Διεθνούς Κοινότητας.

Ουσιαστικά χαράζει την δική της ΑΟΖ επάνω στην δυνητική ελληνική και προειδοποιεί με πόλεμο σε περίπτωση που η Ελλάδα διεκδικήσει τα δικαιώματά της. Kαι βέβαια η τοποθέτησή της αφορά και το Αιγαίο.

Τα παραπάνω σε

Με ατομικό ολοκαύτωμα απειλούν οι ΗΠΑ τη Β.Κορέα - "Θα σας ισοπεδώσουμε"


Για πρώτη φορά μετά το 1990 οι Ηνωμένες Πολιτείες απειλούν ευθέως μια χώρα με πυρηνικό πλήγμα . Πριν από λίγο ρωσικά ΜΜΕ (Russia Tody, Voice of Russia κλπ) μετέδωσαν ότι η Ουάσιγκτον προειδοποίησε την Πιονγκιάνγκ ότι "ακόμη και με την υποψία προετοιμασίας χρήσης πυρηνικού όπλου θα προσβάλλει προληπτικά την Βόρεια Κορέα".


Κάτι που αφορά εγκαταστάσεις φύλαξης πυρηνικών όπλων, και στρατιωτικών σχηματισμών κοντά στην Πιονγκιάνγκ αλλά βεβαίως όταν μιλάμε για χρήση πυρηνικών  δεν είναι κάτι που μπορεί να περιοριστεί σε μια περιοχή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν

Η σελίδα YouAreWhatYouLike.com αποκαλύπτει τι φανερώνoυν τα "like" που κάνουμε στο Facebook. Έρευνα του Κέμπριτζ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου:«Θησαυρός» προσωπικών πληροφοριών τα «like» του Facebook


Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν ερευνητές του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ, σε μελέτη που δημοσιεύτηκε στο PNAS, σχετικά με τον όγκο προσωπικών πληροφοριών που μπορεί να προκύψει από τα «like» στο Facebook.

Σύμφωνα με την μελέτη, η «αθώα» κατά τα άλλα online χειρονομία επιδοκιμασίας μπορεί να αποκαλύψει σεξουαλικό προσανατολισμό, πολιτικές πεποιθήσεις και ακόμη και πραγματικά «ευαίσθητες» πληροφορίες, τις οποίες οι χρήστες του Facebook δεν θα αποκάλυπταν υπό κανονικές συνθήκες.

Στην έρευνα συμμετείχαν ...

Greece may still have to quit euro: Merkel ally

Reuters
March 10, 2013


Destabilization of Greece Looms Over Euro Debt Crisis. Photo art Infowars.com
Greece remains the biggest risk for the euro zone despite a calming of its economic and political crisis and may still have to leave the common currency, a senior conservative ally of German Chancellor Angela Merkel said.

Alexander Dobrindt, general secretary of the Christian Social Union (CSU), t...

Ιδού η "θαμμένη", από τον Σημίτη, απόρρητη έκθεση της ΔΕΠ με τα κοιτάσματα Ιονίου και Κρήτης του 1997!


To έγκλημα κατά της ελληνικής οικονομίας, αλλά και γενικότερα κατά της Ελλάδας, το οποίο διέπραξε η κυβέρνηση Σημίτη με την απόκρυψη των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων που είχαν εντοπιστεί στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης τώρα με την δημοσιοποίηση απόρρητης έκθεσης της Δημόσιας Επιχείρησης Πετρελαίου του 1997.

Στην έκθεση περιλαμβάνονται χάρτες στους οποίους αποτυπώνονται αντίστοιχες σεισμικές καταγραφές με αυτές που προέκυψαν κατά την πρόσφατη έρευνα της νορβηγικής εταιρείας PGS.

Η απόρρητη έκθεση των 200 σελίδων ...

Στο ΤΑΙΠΕΔ ο άνθρωπος που έδωσε την ΑΓΕΤ στην… Κόζα Νόστρα

Στο ΤΑΙΠΕΔ ο άνθρωπος που έδωσε την ΑΓΕΤ στην… Κόζα Νόστραinfo-war.gr
Τον ακροδεξιό επιχειρηματία του κόμματος Δράση, Στέλιο Σταυρίδη, επέλεξαν να θέσουν επικεφαλής του ταμείου εκποίησης της δημόσιας περιουσίας ΤΑΙΠΕΔ. Ο Σταυρίδης που μέχρι σήμερα προσπαθούσε να ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ (ήρθε στην εταιρεία μετά την τοποθέτηση από το ΠΑΣΟΚ ανθρώπων της γαλλικής πολυεθνικής Veolia) προβιβάζεται στην θέση του ανώτατου εκποιητή.

O Σταυρίδης είναι γνωστός...