Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Οι ισλαμιστές χρησιμοποίησαν χημικά όπλα στη Συρία!! (φωτογραφίες)


Πριν από λίγα λεπτά, το ΥΠΕΞ της Ρωσίας επιβεβαίωσε την χρήση χημικών όπλων από τους ισλαμοφασίστες στην Συρία, θέτοντας ως δεδομένη την “αλλαγή του τρόπου αντιμετώπισης των εξελίξεων στην χώρα”!

Η επίσημη ανακοίνωση της είδησης μαζί με φωτογραφίες από τα θύματα (Russia Today) σηματοδοτεί την... επιθετική στάση της Ρωσίας στα τεκταινόμενα, ακυρώνοντας την φημολογία περί χρήσης χημικών από τον Άσαντ, που ήταν η μόνιμη επωδός της παρέας του αρχι-εγκληματία Σόρος.

"ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ" Γερμανός "σοφός": "Να ανησυχούν οι πολίτες"...


«Οι πολίτες πρέπει να ανησυχούν για τα χρήματά τους», προειδοποιεί εκ νέου ο καθηγητής Οικονομίας και μέλος της λεγόμενης Επιτροπής Σοφών που συμβουλεύει την γερμανική κυβέρνηση, Πέτερ Μπόφινγκερ και χαρακτηρίζει «εξαιρετικά επικίνδυνο» την κατάσχεση ποσοστού των κυπριακών καταθέσεων.

Σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Der Spiegel, ο κ. Μπόφινγκερ επισημαίνει ότι ενδεχομένως οι Ισπανοί, οι Ιταλοί και οι Πορτογάλοι να μην τρέξουν αύριο στις τράπεζες προκειμένου να αποσύρουν τα χρήματά τους. «Αν όμως», προσθέτει ο ίδιος, «η κρίση οξυνθεί σε μια χώρα της Ευρωζώνης, οι πολίτες εκεί θα θυμηθούν την περίπτωση της Κύπρου».

Ο Γερμανός οικονομολόγος υποστηρίζει ότι αν...

"OXI": Η Κύπρος έγραψε πάλι Ιστορία - Ο πρώτος λαός που έσπασε τις ευρω-αλυσίδεςΜε 36 ψήφους κατά και 19 "λευκές" (του κυβερνώντος κόμματος) η Κύπρος δια της Βουλής της είπε το μεγάλο "ΟΧΙ" και μπαίνει πάλι στην εθνική πρωτοπορεία δείχνοντας τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει και η Ελλάδα. Είναι ο πρώτος λαός που απορρίπτει τις επιταγές της τρόικα.

Περισσότερα για την συγκλονιστική συνεδρίαση της κυπριακής Βουλής, σε λίγο.

Ο Β.Πούτιν σε δήλωσή του πριν από λίγο και με παρόντα στην Μόσχα τον Κύπριο υπουργό Οικονομικών Μ.Σαρρή, δήλωσε ότι "Κάποιοι πίστεψαν ότι μπορούσαν να κάνουν παιχνίδι και η Ρωσία να χάσει. Τους πληροφορώ ότι η Ρωσία θα κερδίσει"!

Την ίδια στιγμή σχέδιο για να περάσει η Λαϊκή Τράπεζα ( CPB) που έχει την μεγαλύτερη έκθεση με 9 δισ. ευρώ στα χέρια ομάδας Ρώσων επιχειρηματιών και τα ελληνικά υποκαταστήματα να περάσουν στην ελληνική πλευρά επεξεργάζεται η κυπριακή κυβέρνηση, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι κάποιος νέος ιδιοκτήτης θα δεχόταν αυτό το ελληνικό "φιλέτο" να παραχωρηθεί σε οποιονδήποτε ελληνικό τραπεζικό όμιλο.

Ο Ρώσος μεγιστάνας Ντιμίτρι Ριμπόροβλεφ ...

Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με 1 δις ευρώ σε κυπριακές τράπεζες!


Συναγερμός έχει σημάνει στο περιβάλλον ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, το οποίο ως τώρα παραμένει ανέγγιχτο από την Δικαιοσύνη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το κούρεμα των καταθέσεων στις τράπεζες της Κύπρου και κυρίως η πιθανότητα διαρροής ονομάτων. 

Το συγκεκριμένο στέλεχος, σύμφωνα με καταγγελίες που έφθασαν στον ΣΔΟΕ,  “κρύβεται” πίσω από υπεράκτια εταιρεία με καταθέσεις που αγγίζουν το 1 δις ευρώ, σπασμένες σε τρεις λογαριασμούς.

Μη μου πείτε ότι

"Συνεργάτες του Αναστασιάδη έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό"

Σε μια σοβαρή καταγγελία προβαίνει σήμερα η μεγαλύτερη εφημερίδα της Κύπρου Φιλελεύθερος η οποία σε άρθρο της με τίτλο «Κάποιοι γνώριζαν εκ των προτέρων» αναφέρει ότι συνεργάτες του Προέδρου της κυπριακής δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και οικονομικοί παράγοντες ήξεραν για το «κούρεμα» και απέσυραν τις καταθέσεις τους.

Γράφει η εφημερίδα:

Κατάσχεση καταθέσεων, τέλος! - Δεν περνά από την κυπριακή Βουλή - Μια πρώτη νίκη

Δεν περνάει η κατάσχεση ποσοστού των τραπεζικών καταθέσεων από την κυπριακή Βουλή! Ο μοιραίος πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης ανέβαλε για τρίτη φορά  Aτην συνεδρίαση της Ολομέλειας στη κυπριακή Βουλή και όλα δείχνουν ότι η απόφαση του Eurogroup μένει "κενό γράμμα" και θα αναζητηθεί το Plan B!

Mιλώντας στην σουηδική τηλεόραση, ο Κύπριος πρόεδρος είπε ότι η Βουλή θα τοποθετηθεί αρνητικά διότι οι βουλευτές

Ο Μπράουν, ο Φισερ και η … Μέρκελ


Οι μεγαλύτερες γερμανικές βιομηχανίες απαιτούν πρόσβαση σε πρώτες ύλες ακόμη και αν απαιτηθεί προσφυγή στα όπλα.

Ο Μπράουν, ο Φισερ και η … Μέρκελ

«Ο Μπραουν, ο Φισερ και ο Κραφτ ξανασμίξαν πάλι και φτιάξανε τραστ» τραγουδούσε πριν από χρόνια ο Βασίλης Παπακωνστατίνου, σε στίχους του Γιάννη Νεγρεπόντη και μουσική του Μάνου Λοϊζου. Και όπως όλα δείχνουν το τραγούδι της δεκαετίας του ’60 βρίσκει νέο νόημα στη Γερμανία του 2013.

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο οι ισχυρότερες βιομηχανίες της Γερμνίας ίδρυσαν την περίφημη Συμμαχία για τις Πρώτες Ύλες (Rohstoffallianz) με στόχο, όπως αναφέρεται στο καταστατικό της, «να ανοίξει νέους δρόμους για την παροχή πρώτων υλών στη γερμανική βιομηχανία». Ανάμεσα στους πρώτους πυλώνες της συμμαχίας συναντά κανείς μεγαθήρια της γερμανικής οικονομίας όπως η Volkswagen, η ThyssenKrupp και η Bayer.

Η ίδρυση της συμμαχίας ...

Γνωστή Σταρ της Ποπ: πρέπει να πουλήσεις την ψυχή σου στον Διάβολο για να ανέβεις...

Pop Star: You Have to Sell Your Soul to the Devil


Former Pussycat Dolls singer and Dancing with the Stars performer Nicole Scherzinger says that to be successful in the music industry you have to sell your soul to ...

CEO: Cyprus Bank Account Looting Could Blow Up Europe

Bailout tax could lead to civil unrest

Paul Joseph Watson
Infowars.com
March 18, 2013

Pimco CEO Mohamed El-Erian told CNBC today that the decision to loot the bank accounts of Cypriot savers could blow up Europe and lead to civil unrest across the continent.

El-Erian said that the European Union ...

Θεοδωράκης: Η επίθεση των Ευρωπαίων έχει κύριο στόχο τα κοιτάσματα της Κύπρου

Θεοδωράκης: Η επίθεση των Ευρωπαίων έχει κύριο στόχο τα κοιτάσματα της ΚύπρουΜήνυμα για την Κύπρο στέλνει μέσα από το νοσοκομείο ο Μίκης Θεοδωράκης

Απύρετος και σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση παραμένει στο Ιατρικό Κέντρο ο Μίκης Θεοδωράκης.

Σύμφωνα με το στενό του περιβάλλον, ο κ. Θεοδωράκης επιθυμεί να αποχωρήσει από την κλινική, ενώ χθες ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος για τις εξελίξεις στην Κύπρο με αποτέλεσμα να αποφασίσει τη σύνταξη μιας επιστολής, στην οποία, μεταξύ άλλων, τονίζει: 

«Είναι φανερό ότι η επίθεση των Ευρωπαίων...