Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

Σεισμός από τις αποκαλύψεις για τα «συμβόλαια εκτέλεσης» που ανέθετε συστημικός Τραπεζίτης!


Σεισμικές δονήσεις προκαλούν οι αποκαλύψεις για τα συμβόλαια που ανέθετε συστημικός τραπεζίτης στην συμμορία που είχε στήσει κορυφαίο στέλεχος της ΕΥΠ.

Εκρηκτικές διαστάσεις σε επιχειρηματικό και πολιτικό επίπεδο λαμβάνει το γιγαντιαίο σκάνδαλο στο οποίο πρωταγωνιστούν κορυφαία στελέχη της ΕΥΠ, τα οποία εμφανίζονται να συνδέονται ευθέως και να εκτελούν συμβόλαια για λογαριασμό συστημικού τραπεζίτη.

Τα όσα αποκάλυψε το περιοδικό ...

Έντρομος ο Προβόπουλος εκλιπαρεί για κάλυψη


Προστασία από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα απαίτησε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργος Προβόπουλος, έντρομος από την πορεία της δικαστικής έρευνας που διέταξε ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Πεπόνης για μια σειρά από εγκληματικές παραλείψεις του.

Μια μέρα μετά την επείγουσα προκαταρτική εξέταση ο κ. Προβόπουλος επισκέφτηκε τον κ. Στουρνάρα για να δείξει ότι διαθέτει ακόμα τη στήριξη της κυβέρνησης .

Βεβαίως η παραμονή του στη θέση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, ...

Νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα, χωρίς εκλογές, ως τις 20 Ιουλίου!


O θόρυβος του ελικοπτέρου την ώρα που ο πιλότος το κάρφωνε με μαεστρία στο ελικοδρόμιο της βίλας του  επιχειρηματία στη περιοχή του Σουνίου, δεν ανησύχησε ούτε καν τον σκύλο του τον «Φύρερ». Αυτό ήταν το χαϊδευτικό του πανέμορφου λαμπραντόρ.

Θα ακολουθούσαν άλλα 3 ελικόπτερα με ισάριθμους προσκεκλημένους καθώς και τους γορίλες τους. Αυτοί θα έμειναν πίσω ανοίγοντας ένα γοριλοπηγαδάκι, δοκιμάζοντας παγωμένους καφέδες για τους οποίους φρόντισαν οι πολλές οικιακοί βοηθοί της βίλας.

Ο επιχειρηματίας και οι 4 καλεσμένοι του-ανάμεσά τους μία γυναίκα-γνωστή από τις εμφανίσεις της σε περιοδικά-βίβλους του χρήματος κάθησαν γύρω από ένα τεράστιο τραπέζι με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν θέα στο απέραντο γαλάζιο.

-Η κυβέρνηση και ο Σαμαράς προσωπικά δεν θα αντέξουν αυτό που έρχεται...

Η πρώτη υποβάθμιση της Γερμανικής οικονομίας είναι γεγονός.


Η πρώτη υποβάθμιση της γερμανικής οικονομίας είναι γεγονός: Λόγω των προβλημάτων που πιθανόν να αντιμετωπίσουν οι τράπεζες της χώρας, της αύξησης του χρέους ως ποσοστό του ΑΕΠ, αλλά και εξαιτίας των συνεπειών που θα υποστεί ή ίδια λόγω της ύφεσης που μαστίζει τις άλλες χώρες της Ευρωζώνης με τις οποίες συναλλάσσεται, ο οίκος Egan-Jones Ratings υποβάθμισε την πιστοληπτική αξιολόγηση της Γερμανίας σε "Α" από "A+" .

Φαίνεται πως οι Γερμανοί πληρώνουν τώρα τις συνέπειες της...

Άσαντ: H Δύση θα πληρώσει ακριβά τη στήριξή της στην Αλ-Κάιντα


Οι Δυτικοί «παίζουν με τη φωτιά» χρηματοδοτώντας την Αλ-Κάιντα, δήλωσε ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ-'Ασαντ και άφησε να εννοηθεί ότι σκοπεύει να παραμείνει στην εξουσία ως το 2014 και ακόμα περισσότερο.

Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Αλ-Ιχμπαρίγια, προειδοποίησε ότι ο πόλεμος στη χώρα του μπορεί να επεκταθεί στη γειτονική Ιορδανία, την οποία κατηγορεί ότι εκπαιδεύει αντάρτες και ότι διευκολύνει την είσοδο χιλιάδων από αυτούς στη Συρία.

«Η φωτιά δε θα σταματήσει στα σύνορά μας. Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι...