Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

Οι αποτρόπαιες απόψεις του "μεγάλου διαφωτιστή" Βολταίρου για τους μαύρους.


Tου Γιώργου Κεκαυμένου

Όταν έγραφα τα μελετήματά μου για την 25η Μαρτίου και για το κρυφό σχολειό, αναγκάστηκα να διαβάσω όλες τις «σοφίες» των προοδευτικών ιστορικών σχετικά με τα θέματα αυτά. Εκεί λοιπόν είδα πως η κοινή επωδός όλων αυτών είναι το να καταγγέλλουν την εκκλησία ως σκοταδιστική και μεσαιωνική διότι είναι ενάντια στην πρόοδο και στο φως που έφερε στην ανθρωπότητα το κίνημα του διαφωτισμού. Και δεν έπαυαν φυσικά να τονίζουν το ότι η εκκλησία ήταν ενάντια στην επανάσταση του 21, την εκδήλωση της οποίας χρωστάμε αποκλειστικά και μόνον στον διαφωτισμό, ο οποίος είναι ότι πιο προοδευτικό υπήρξε στην γη, αφού σ’ αυτόν οφείλουμε όλοι οι άνθρωποι τα ανθρώπινα δικαιώματα. 
Υπόχρεοι λοιπόν όλοι οι άνθρωποι στον διαφωτισμό.
Όλοι;
Όλοι, αλλά όχι ακριβώς.

Γιατί όλοι αυτοί που λάβροι χαρακτηρίζουν ως σκοταδιστή όποιον τολμήσει να διατυπώσει...

Τα Ελληνικά Χρόνια Πολλά (αντί του Happy Birthday) από τον μοναδικό Σταμάτη Σπανουδάκη!"Νεκροθάφτης των γερμανικών οφειλών ο Σημίτης!"


Eυθεία επίθεση στον Κώστα Σημίτη εξαπολύει ο Μανώλης Γλέζος καταγγέλλοντας τον ότι είναι ο νεκροθάφτης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

Μιλώντας στην Real News ο κ. Γλέζος αναφέρεται στην υπόθεση του Δίστομου και στις ενέργειες που έκανε η κυβέρνηση Σημίτη και οδήγησαν στην ανατροπή δικαστικών αποφάσεων που δικαίωναν τους συγγενείς των μαρτυρικών θυμάτων.

«Κατά τη γνώμη μου ο νεκροθάφτης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα είναι ο Κώστας Σημίτης. Η υπόθεση με το Δίστομο είναι χαρακτηριστική. Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο πήρε απόφαση υπέρ των θυμάτων του Διστόμου..

Το εσωτερικό μέρος αεροσκάφους που ψεκάζει(;) "Ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιον"


Τριγμοί στις ΗΠΑ: Φυγάδευσαν νύχτα επικίνδυνο τρομοκράτη!


Τριγμοί στις ΗΠΑ: Φυγάδευσαν νύχτα επικίνδυνο τρομοκράτη! (βίντεο)Η όλη υπόθεση μυρίζει «συγκάλυψη», ειδικά μετά την εντολή των αμερικανικών αρχών να μη δίνονται πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του δεύτερου τρομοκράτη.

Ως τη δεύτερη –μετά τους Δίδυμους πύργους- σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα του χαρακτηρίζει ο Glen Beck την αποκάλυψη που κάνει στην εκπομπή του, η οποία σχετίζεται με την τρομοκρατική επίθεση στη Βοστώνη.

Ο Beck μιλώντας στην εκπομπή του δίνει διορία στην αμερικανική κυβέρνηση μέχρι τη Δευτέρα, προκειμένου να αποκαλύψει η ίδια την αλήθεια στο λαό για την ταυτότητα του νεαρού Σαουδάραβα, ο οποίος ενώ συνελήφθη ως ύποπτος για τις φονικές εκρήξεις στη Βοστώνη, λίγες ώρες αργότερα απελάθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και υπό την προστασία της αμερικανικής κυβέρνησης.

Η απέλαση του Σαουδάραβα αν και έγινε γνωστή στα ΜΜΕ δεν αναφέρθηκε ποτέ...