Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

(Δυστυχώς) επικίνδυνη για κολύμπι μια στις τρεις παραλίες της Αττικής

Επικίνδυνη για κολύμπι μια στις τρεις παραλίες της ΑττικήςΠερισσότερες από 250 παραλίες ελέγχθηκαν για μια ακόμη χρονιά από τα μικροσκόπια του μικροβιολογικού εργαστηρίου του ΠΑΚΟΕ και κατατάχθηκαν βάσει του μικροβιακού τους φορτίου, σε καθαρές, λιγότερο καθαρές ή εντελώς ακατάλληλες.

Από τα 259 σημεία παραλιών που ελέγχθηκαν, 186 θάλασσες κρίθηκαν κατάλληλες (σε διάφορες διαβαθμίσεις) ενώ 73 ήταν αυτές στις οποίες το κολύμπι είναι επικίνδυνο. Το ποσοστό των παραλιών που είναι ακατάλληλες αγγίζει το ανησυχητικό 30%.

Οι μετρήσεις διενεργήθηκαν τον Ιούνιο του 2013 και οι τιμές που εμφανίζονται δίπλα σε κάθε περιοχή είναι το αποτέλεσμα τριπλής δειγματοληψίας από κάθε σημείο.

Στους αναλυτικούς πίνακες, που αφορούν στις ακτές της Αττικής, του Ευβοϊκού και Κορινθιακού, παρατίθενται οι τιμές για τα κολοβακτηρίδια και τον εντερόκοκκο ανά όγκο νερού. 

Παρακάτω η λίστα!

Οι 9 εταιρείες που θέλουν να αγοράσουν τα «κόκκινα δάνεια»

Οι 9 εταιρείες που θέλουν να αγοράσουν τα «κόκκινα δάνεια»Ακίνητα και περιουσίες που έχουν υποθηκευτεί, στο έλεος των «αρπακτικών».

Στα χέρια ξένων εταιρειών περνούν πλέον τα δάνειά μας. Τα  «distress funds» βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και διαπραγματεύονται με τις τράπεζες…

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται και στον Κυριακάτικο Τύπο, στην Αθήνα βρίσκονται εκπρόσωποι «distress funds» με στόχο να εξαγοράσουν σε χαμηλές τιμές τα «κόκκινα δάνεια».

«Χρυσές» δουλειές κάνει με το Δημόσιο η γυναίκα του Στουρνάρα

«Χρυσές» δουλειές κάνει με το Δημόσιο η γυναίκα του ΣτουρνάραΜερίδιο παίρνει και ο αδελφός του Βαρβιτσιώτη

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια έλεγαν στην αρχαία Ρώμη. Στη σύγχρονη Ελλάδα δεν ασχολούνται με τέτοιες λεπτομέρειες αφού μετά τον Αντρίκο Παπανδρέου και την Πελέκη-σύζυγο Βουλγαράκη που...