Σάββατο, 3 Αυγούστου 2013

Αυτοί «βομβάρδιζαν» τους Φούρνους κι εμείς τους κάναμε τελετές στο ΥΠΕΘΑ!

Πολλά  ερωτήματα  σε ότι αφορά τα πολιτικά – εθνικά αντανακλαστικά της  ηγεσίας των ΕΔ (τα  οποία φαίνεται ότι έχουν αλλοιωθεί υπ ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας της χώρας ) δημιουργούνται από τη σημερινή στάση του Αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας Αντιπτεράρχου (Ι)  (Ι) Ευάγγελου Τουρνάς απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα.

Συγκεκριμένα και ενώ τα τουρκικά μαχητικά είχαν απογειωθεί για να προχωρήσουν σε εικονικό βομβαρδισμό (κάτι που αποδεικνύεται από το μικτό πακέτο COMΑO αλλά και το προφίλ της  πτήσης των τουρκικών F-4E και F-16) Εθνικού εδάφους, εντούτοις ο Α/ΓΕΑ -ο οποίος υποθέτουμε ότι γνώριζε εκείνη την ώρα τις πρωινές τουρκικές παραβιάσεις-  καθόλα άξιος  και επιχειρησιακός αξιωματικός με εκατοντάδες αναχαιτίσεις τουρκικών μαχητικών στην "πλάτη" του, δεν μπόρεσε όμως να αποφύγει  μια πολιτική γκάφα:

Εισπρακτικές Εταιρείες : Ένας πρώην υπάλληλος εξομολογείται!…

1_1680Ο Ηλίας Π. είναι άνεργος από επιλογή.
Μέχρι πρότινος εργαζόταν σε εταιρεία ενημέρωσης οφειλετών. Παραιτήθηκε πριν από μερικούς μήνες γιατί, όπως λέει σήμερα ο ίδιος, «… κανείς δεν πρέπει να ξεπουλά την αξιοπρέπειά του για 300 ευρώ τον μήνα». 
Τόσα έπαιρνε για ένα πεντάωρο ασταμάτητων τηλεφωνικών ενοχλήσεων προς δανειολήπτες και οφειλέτες που αδυνατούσαν να εξοφλήσουν τα χρέη τους προς τράπεζες, εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και πάσης φύσεως άλλες υπηρεσίες.

«Ο καφές που περιμένει»: Σε ποια μαγαζιά μπορείτε να κεράσετε ένα ρόφημα κάποιον που δεν έχει τη δυνατότητα να το πληρώσει

«Ο καφές που περιμένει»: Σε ποια μαγαζιά μπορείτε να κεράσετε ένα ρόφημα κάποιονΗ πρακτική που ξεκίνησε από τη Νάπολη και επεκτάθηκε σε 112 πόλεις του κόσμου ήρθε και στην Αθήνα. Ο λόγος για τον... «καφές που περιμένει», στο πλαίσιο του οποίου κάποιος μπορεί να αγοράσει μαζί με τον δικό του και ένα δεύτερο καφέ για το συμπολίτη του που έχει ανάγκη. Ηδη έξι μαγαζιά στην πρωτεύουσα μας περιμένουν για να πιούμε τον καφέ μας και να κεράσουμε και έναν ακόμη σε κάποιον που δεν μπορεί να τον αγοράσει μόνος του.

Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα:

Αυτά είναι τα σύνεργα του Γερμανού κατασκόπου της Χίου- Είχε και ειδικά γυαλιά με ενσωματωμένη κάμερα

Αυτά είναι τα σύνεργα του Γερμανού κατασκόπου της Χίου- Είχε και ειδικά γυαλιά με ενσωματωμένη κάμερα [εικόνα]Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ τα σύνεργα παρακολούθησης που είχε ο 72χρονος Γερμανός κατάσκοπος στη Χίο, με τα οποία παρακολουθούσε νευραλγικούς τομείς των Ενόπλων Δυνάμεων και της ελληνική Δημόσιας Διοίκησης.

Συγκεκριμένα,