Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013

Illuminati νεοταξική μόδα: Καπέλα, μπλουζάκια... Και οι διάσημοι ηλίθιοι που την προωθούν


Στο συγκεκριμένο άρθρο αναλύεται η νεοταξική λαίλαπα που μας περιβάλει και έχει γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια, κάνοντας τα συγκεκριμένα σύμβολα καθημερινότητα για ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού, σε παγκόσμια κλίμακα. 
Μη ξεχνάτε πως τα σύμβολα αποσπούν (υποσυνείδητα) ενέργεια, πέρα από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους που είναι αυτονόητα.

Για να πολεμήσουμε το σύστημα πρώτα θα πρέπει να γνωρίσουμε τον τρόπο λειτουργίας του σε όλους τους τομείς, αυτό είναι κανόνας.

Δείτε προσεκτικά την κάρτα από το ILLUMINATI CARD GAME...

Επιστροφή στη Δαμασκό

Λόρενς της ΑραβίαςΠράκτορες μεγάλων δυνάμεων με αγγελικό προσωπείο προετοίμαζαν για χρόνια το έδαφος στη Συρία, ακολουθώντας τα βήματα του Τ. Ε. Λόρενς

«H Δαμασκός είναι ένα αστέρι που προσελκύει τους Αραβες και κανείς δεν μπορεί να την πείσει να υποταχθεί σε ξένους» Λόρενς της Αραβίας.

Η Αλ Κάιντα και οι «ψεύτες» πρόεδροι

Η Αλ Κάιντα και ένας «ψεύτης» πρόεδροςΟι τεχνικές αποπροσανατολισμού του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και η «βοήθεια» της Αλ Κάιντα.

Ήταν αρχές του 1997 όταν ο Ντάστιν Χόφμαν και ο Ρόμπερτ ντε Νίρο πρωταγωνίστησαν σε μια προφητική ταινία με τίτλο «Ο Πρόεδρος, ένα Ροζ Σκάνδαλο και ένας Πόλεμος» για τις μεθόδους προπαγάνδας που χρησιμοποιεί η αμερικανική κυβέρνηση προκειμένου να αποκρύψει σημαντικά γεγονότα από τη διεθνή κοινή γνώμη.

Η μεγάλη απάτη – μπλόφα του Ο.Α.Ε.Ε. και τι μπορούμε να κάνουμε!

oaee-660_2της Όλγας και Τάνυας Γεριτσίδου  

Είστε (αν)ασφαλισμένος στον Ο.Α.Ε.Ε. ; Μήπως σας έχει δημιουργήσει χρέη διότι τα υπέρογκα ασφάλιστρα του είναι αδύνατον να τα πληρώσετε βάσει του εισοδήματος σας ; Τέλος, μήπως λάβατε το περιβόητο «ραβασάκι» Ο.Α.Ε.Ε. που στέλνεται τώρα κατά κόρον με τίτλο «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ» ; Μήπως έχει αριθμό πρωτοκόλλου 1056711 και ημερομηνία 12-7-2013; 

Τότε να ξέρετε ότι έχετε στα χέρια σας ένα διοικητικώς άκυρο έγγραφο που δεν μπορεί να θεωρηθεί έγκυρη πρόσκληση για δύο λόγους :  

Ιστορικής σημασίας απόφαση για την αντικατάσταση Μητροπολίτη από την Ιερά Σ'υνοδο

Με μια ιστορικής σημασίας απόφαση ξεκίνησε χθες τις εργασίες της η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, που καλείται να διοικήσει την Εκκλησία της Ελλάδος έως τον επόμενο Αύγουστο. Στη χθεσινή συνεδρίαση δόθηκε το «πράσινο φως» για την ενεργοποίηση της διαδικασίας που προβλέπει την αντικατάσταση μητροπολίτη σε περίπτωση αδυναμίας να επιτελέσει τα καθήκοντά του. Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά τον μητροπολίτη Κίτρους και Κατερίνης Αγαθόνικο, ο οποίος εδώ και καιρό (λόγω της βεβαρημένης υγείας του) βρίσκεται σε πλήρη αδυναμία. Η συγκεκριμένη απόφαση ανοίγει τον δρόμο για να ακολουθηθεί παρόμοια διαδικασία και σε άλλες περιπτώσεις γηραιών ή ασθενών μητροπολιτών.

Από τη Νίσυρο για Δήμαρχος της Νέας Υόρκης. Τζον Κατσιμαντίδης!

Katsimatidis01-04september2013John Catsimatidis, 
a people’s man

By Justine Frangouli-Argyris

What can be written about John A. Catsimatidis, the boy from the small Aegean island of Nissyros in the Dodecanese, that hasn’t been penned already?  Arriving in New York at the tender age of six months, folded in his Mother Despina’s arms alongside his Father, Andreas, in search of a better tomorrow, John is the embodiment of the ‘American dream.’

Είναι μία μεγάλη μέρα για την Κύπρο η σημερινή: «Ανάβει η φλόγα» στο οικόπεδο 12 της ΑΟΖ

Solitary Oil Rig in the Arabian SeaΛευκωσία: Η πρώτη δοκιμαστική παραγωγή φυσικού αερίου, διαδικασία γνωστή ως «άναμμα της φλόγας», πραγματοποιείται σήμερα στο τεμάχιο 12 της κυπριακής ΑΟΖ.
Όπως δήλωσε χθες ο Πρόεδρος της ΚΡΕΤΥΚ, Χαράλαμπος Ελληνας, η διαδικασία αυτή θα μας επιτρέψει να μετρήσουμε με αρκετή ακρίβεια την πίεση και την ποιότητα του κοιτάσματος. Συγκεκριμένα, θα τρυπηθούν κάποια σημεία του κοιτάσματος, επιτρέποντας στο φυσικό αέριο να βγει στην επιφάνεια.

Διεθνές Δίκαιο τώρα πλέον είναι ό,τι…επιθυμούν οι ΗΠΑ!

Obama-bous-usa-armyΤου Γιώργου Δελεαστίκ 

«Αισθάνομαι άνετα προχωρώντας χωρίς την έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ» στην επίθεση κατά της Συρίας, είπε ο Ομπάμα
Ρίγος φρίκης διαπέρασε τη σπονδυλική στήλη πολλών, όταν το Σαββατόβραδο, καρφωμένοι μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες, είδαν τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να απευθύνει διάγγελμα προς τον αμερικανικό λαό και ουσιαστικά προς ολόκληρο τον κόσμο και να λέει μεταξύ άλλων: «Αποφάσισα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να αναλάβουν στρατιωτική δράση εναντίον στόχων του συριακού καθεστώτος… Αισθάνομαι άνετα προχωρώντας χωρίς την έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών»!