Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013

Απαχθέντες δυτικοί Συρίας: "Οι ισλαμιστές έριξαν τα χημικά και πανηγύριζαν"

Oι δύο απαχθέντες από τους ισλαμιστές πρώην υποστηρικτές τους ένας Βέλγος καθηγητής κι ένας Ιταλός δημοσιογράφος δήλωσαν πριν από λίγο στο ιταλικό πρακτορείο ΑΝSA ότι "Τα χημικά τα έριξαν οι αντάρτες. Είμαστε συντετριμμένοι που το λέμε γιατί στην αρχή τους υποστηρίζαμε, αλλά έτσι είναι".

Ο Βέλγος P.Piccinin δήλωσε συγκεκριμένα: «Αυτό μου στοιχίζει πάρα πολύ γιατί από τον Μάη του 2012 στηρίζω αποφασιστικά τον Ελεύθερο Στρατό της Συρίας (τους αντάρτες) στον δίκαιο αγώνα για δημοκρατία»!

Ανάλυσε το: Ο Πρόεδρος με το προκατα-βολικό Νόμπελ Ειρήνης και η συμμαχία με την Αλ-Κάιντα, 12 χρόνια μετά τους Δίδυμους...

Σημειολογία για δυνατούς λύτες ή απλώς κουτόχορτο για καθυστερημένους ψηφοφόρους;

Στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ομπάμα είχε απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης πριν καλά-καλά συμπληρωθούν εννιά μήνες από την ορκωμοσία του, ενώ η υποψηφιότητα του για το βραβείο είχε τεθεί λίγες μόνο ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του το 2009!

Αυτή την εβδομάδα κλείνουν δώδεκα χρόνια από την δύστυχη κατάρριψη των Δίδυμων Πύργων του WTC, όσα και από την έναρξη της παγκόσμιας πολεμικής καμπάνιας των ΗΠΑ για την καταπολέμηση της τρομοκρατικής οργάνωσης ΑΛ-Κάιντα η οποία, υποδείχθηκε και ονοματίστηκε επανειλημμένως, σαφώς και σθεναρώς από τον Μπους και τον Ομπάμα, ως η υπεύθυνη για χιλιάδες θανάτους Αμερικανών, και μη, πολιτών από τα εκατοντάδες τρομοκρατικά χτυπήματα της ανά τον κόσμο.

Την ίδια, λοιπόν, στιγμή που οι πολίτες των ΗΠΑ και οι πολιτικοί τους θα πρέπει να ξαναθυμηθούν το θλιβερό πρόσφατο συμβάν της 11 Σεπτεμβρίου του 2001 όταν σπιλώθηκε και καταρρακώθηκε όσο ποτέ άλλοτε μετά το Πέρλ Χάρμπορ η εθνική υπερηφάνεια των ΗΠΑ από την τρομοκρατική οργάνωση Αλ-Κάιντα, ο Πρόεδρος τους με τους "φίλους του", ο οποίος έχει βραβευτεί, σκανδαλιστικά και προκατα-βολικά με το Νόμπελ Ειρήνης, έχει ετοιμαστεί πλήρως για το ξεκίνημα ενός νέου και παντελώς διφορούμενου πολέμου με τη Συρία, ενισχύοντας -και επίσημα πλέον- τον λεγόμενο Συριακό Απελευθερωτικό Στρατό που τον αποτελεί ο πλέον θανάσιμος και ορκισμένος εχθρός των ΗΠΑ, η ίδια η ΑΛ-Κάιντα! 

Όταν ο Ομπάμα θα σταθεί αυτήν την εβδομάδα στο "Σημείο Μηδέν" (Ground Zero) της Ν. Υόρκης