Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013

Το καλύτερο σατυρικό tweet από τον Μάικλ Μουρ: Ο Ομπάμα δήλωσε στα ΜΜΕ "Δε θα εισβάλλω στη Συρία μέχρι να μάθει τουλάχιστον το 50% των Αμερικανών πού βρίσκεται"

Ένα βήμα πιο κοντά στην Εκκλησία ο Περισσός

«Αιρετική» η κίνηση του γ.γ του ΚΚΕ να συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.

Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα αν και δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι εκατέρωθεν προσφωνήσεις: αν ο Δημήτρης Κουτσούμπας αποκάλεσε «Μακαριώτατο» τον θρησκευτικό ηγέτη της χώρας για να ακούσει το φιλικό «σύντροφε» από τον συντοπίτη του Αρχιεπίσκοπο.

Πάντως ο κ. Κουτσούμπας ευχαρίστησε τον κ. κ. Ιερώνυμο για τις ευχές που του είχε αποστείλει το Πάσχα, αλλά και για την ανάληψη των καθηκόντων του ως γγ του ΚΚΕ.

Ο συγγραφέας του νέου βιβλίου (11 Σεπτεμβρίου η αλήθεια) δολοφονήθηκε μαζί με τα παιδιά του ! Είχε αποκαλύψει σχέσεις Σ. Αραβίας με NSA.

Ο πρώην πιλότος αεροπορικής εταιρείας ο Phillip Marshall έχει περάσει πολύ χρόνο κοντά στη Santa Barbara πέρυσι για την προετοιμασία της απελευθέρωσης του αμφιλεγόμενου βιβλίου του σχετικά με τη συνωμοσία της 9/11 “The Big Bamboozle:. 9/11 και ο Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας”.

Κατά τη διαδικασία της επεξεργασίας 
και πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου, ο Marshall έλεγε γιατί το έργο του κατηγορεί την κυβέρνηση Μπους.

Ο (απίθανος) Θεοχάρης θα αποφασίζει για πρόστιμα!

Αρμοδιότητες από τα φορολογικά δικαστήρια παίρνει ο απίθανος γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος μπορεί πλέον να αποφασίζει για το ποια φορολογικά πρόστιμα μπορούν να αμφισβητηθούν και ποια όχι!

Με απόφαση του Χ. Θεοχάρη ενεργοποιούνται διατάξεις-σοκ, με τις οποίες καταργείται το δικαίωμα των φορολογουμένων να προσφεύγουν άμεσα στα διοικητικά δικαστήρια για να αμφισβητήσουν πρόσθετους φόρους και πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν κατόπιν φορολογικών ελέγχων. Προϋπόθεση, μάλιστα, για να θεωρηθεί έγκυρη η άσκηση της προσφυγής αυτής είναι να προκαταβάλουν οι φορολογούμενοι το 50% του συνολικού ποσού των πρόσθετων φόρων και προστίμων από το οποίο επιθυμούν να απαλλαγούν (από 25% έως πρόσφατα)!