Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

Σημαντική Εξέλιξη: Βρέθηκαν 8.000.000 ευρώ σε λογαριασμό της Χρυσής Αυγής!

mixaloliakosΜια απίστευτη πληροφορία δημοσιεύει η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ , που αλλάζει τα δεδομένα για τα οικονομικά της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή». Σύμφωνα με την εφημερίδα βρέθηκε λογαριασμός της Χρυσής Αυγής , ύψους 8.000.000 ευρώ σε τράπεζα που πρόσφατα έχει απορροφηθεί από μεγάλο χρηματοπιστωτικό όμιλο. Η εξέλιξη αυτή αλλάζει τα δεδομένα στις έρευνες για τα οικονομικά του κόμματος… Εν αναμονή… 

Αδυνάτισμα: Με 2.000 βήματα επιπλέον την ημέρα χάστε βάρος

Αδυνάτισμα: Με 2.000 βήματα επιπλέον την ημέρα χάστε βάροςΕκεί που σταματά η άσκηση, αρχίζει η παχυσαρκία, ο μεταβολισμός επιβραδύνεται και το επόμενο βήμα είναι να αυξηθεί κατακόρυφα η όρεξη. Αρχίστε, λοιπόν, να μετράτε τα βήματά σας και προσθέστε σταδιακά τουλάχιστον 2.000-3.000 βήματα την ημέρα, αν είστε λίγο πάνω από το φυσιολογικό βάρος και 10.000 - 11.000 αν θέλετε να χάσετε πολλά κιλά.

Στη διαπίστωση αυτή, κατέληξαν δύο ερευνητές της παχυσαρκίας στο Κέντρο Υγείας και Ευεξίας Anschutz του Πανεπιστημίου του Κολοράντο στο Ντένβερ, ο James Hill και η Holly Wyatt. Το πρόβλημα της παχυσαρκίας, σύμφωνα με τους καθηγητές,  βρίσκεται στον καθιστικό τρόπο ζωής, στην έλλειψη της άσκησης από την καθημερινότητα των περισσότερων ανθρώπων και τις επιπτώσεις της στο μεταβολισμό.

Obamacare: Η αιτία του "λουκέτου" της αμερικανικής κυβέρνησης

Obamacare: Η αιτία του Ο νόμος για την Υγεία ήταν η κεντρική μεταρρύθμιση της πρώτης θητείας του προέδρου Ομπάμα- Προβλέπει επιδότηση από την κυβέρνηση των εισφορών σε ιδιωτική ασφάλεια υγείας.

«Παθαίνετε εγκεφαλικό και μεταφέρεστε στο νοσοκομείο, όπου παραμένετε στην εντατική για δέκα ημέρες. Επιστρέφετε στο σπίτι σας και, ενώ είστε ακόμη στο στάδιο της ανάρρωσης, έρχεται ένας λογαριασμός 200.000 δολαρίων (150.000 ευρώ) που αφορά την παραμονή σας στο νοσοκομείο. Καλώς ήλθατε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου η περίθαλψη είναι η πιο ακριβή στον κόσμο! Αν ανήκετε στο 19% των Αμερικανών που δεν έχουν ασφάλεια υγείας, είστε καταδικασμένος να χρεοκοπήσετε» αναφέρει μεταξύ άλλων άρθρο της Liberation, σχετικά με το νόμο που προωθεί ο Μπαράκ Ομπάμα, τον Obamacare, που δέχεται επικρίσεις τόσο από τα δεξιά όσο και από τα αριστερά.

Στην Αθήνα βρέχει, η Ικαρία φλέγεται! (πάντα ανάποδα...)


Τη στιγμή που σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα επικρατεί σφοδρή κακοκαιρία, η Ικαρία «πλήττεται» από μεγάλη πυρκαγιά. Η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα από την περιοχή Περδίκι, λίγο μετά τις 4 το πρωί, από άγνωστη αιτία και επεκτάθηκε με πολύ γοργούς ρυθμούς λόγω των θυελλωδών ανέμων.Σύμφωνα με το i-samos.gr, η προσπάθεια των πυροσβεστικών δυνάμεων, των εθελοντών και των κατοίκων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό ενώ αυτή την ώρα το μέτωπο βρίσκεται στην περιοχή Άγιος Γεώργιος.

Why the Israel-Palestine 'Negotiations' Are a Complete Farce

Noam ChomskyNoam Chomsky

The Israel-Palestine negotiations currently underway in Jerusalem coincide with the 20th anniversary of the Oslo Accords. A look at the character of the accords and their fate may help explain the prevailing skepticism about the current exercise.

In September 1993, President Clinton presided over a handshake between Israeli Prime Minister Yitzhak Rabin and Palestine Liberation Organization Chairman Yasser Arafat on the White House lawn -- the climax of a "day of awe," as the press described it.

The occasion was the announcement of the Declaration of Principles for political settlement of the Israel-Palestine conflict, which resulted from secret meetings in Oslo that were sponsored by the Norwegian government.

Public negotiations between Israel and the Palestinians had opened in Madrid in November 1991, initiated by Washington in the triumphal glow after the first Iraq war. They were stalemated because the Palestinian delegation, led by the respected nationalist Haidar Abdul Shafi, insisted on ending Israel's expansion of its illegal settlements in the Occupied Territories.

“Κατέβασε τα ρολά” η αμερικανική κυβέρνηση για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια! (Που είναι το ΔΝΤ να τους συμβουλέψει;)

Obama01-02july2013Από τη στιγμή που δεν επιτεύχθηκε συμφωνία στο Κογκρέσο, βρίσκεται σε εξέλιξη η μερική διακοπή της λειτουργίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών. Έγινε αυτό που ονομάζουμε “δημοσιονομικός γκρεμός”.

Να εξηγήσουμε τί σημαίνει αυτό: Βάζει λουκέτο η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ και τίθενται αυτοδίκαια οι δημόσιοι υπάλληλοι σε αργία άνευ αποδοχών. Επηρεάζονται άμεσα 700 χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά δεν επηρεάζονται οι άνδρες και οι γυναίκες των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.