Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

Να το πάρει Το Ποτάμι: Πώς χτίζονται οι μεγάλες δημοσιογραφικές επιτυχίες

theodorakis-papadimitriadis“Δόλιες” προθέσεις βλέπει Το Ποτάμι πίσω από τη δημοσιοποίηση της κόντρας – Λοιδορίες κατά διαφωνούντων – Τι απαντούν αυτοί

"Δεν αυτοπροτάθηκα ποτέ, αντίθετα ζήτησα να εξαιρεθώ," δήλωσε ο Δ. Παπαδημητριάδης ο οποίος κατήγγειλε μεθοδεύσεις της ηγεσίας για ποδηγέτηση της ηγεσίας για ένα συνέδριο-"πανηγύρι", μία κεντρική επιτροπή μαριονέτα και ένα κόμμα που θα διοικείται από μία αρχηγική ελίτ.

Με δηκτικό τρόπο σχολιάζει σε ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα του στο Facebook Το Ποτάμι, με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα σχετικά με τις εξελίξεις στο νέο κόμμα.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του με τίτλο «Πώς χτίζονται οι μεγάλες δημοσιογραφικές επιτυχίες» επιτίθεται στη διεύθυνση της εφημερίδας “Τα Νέα” με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε συνεργάτης -εθελοντής αλλά και στο “Βήμα” για δημοσίευμα περί συνωστισμού στην έξοδο καθηγητών από το κόμμα.

Όλη η ανάρτηση στο Facebook από Το Ποτάμι:Το ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ επικοινώνησε με τον μέχρι πρότινος Γενικό Συντονιστή Μελών και Εθελοντών του κόμματος Δημήτρη Παπαδημητριάδη, ο οποίος τη Δευτέρα είχε καταγγείλει ότι το συνέδριο παίρνει χαρακτήρα πανηγυριού με κατ’ επίφαση δημοκρατικές διαδικασίες και πάει να εκλέξει μία κεντρική επιτροπή χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες πράγμα το οποίο λειτουργεί στο μοντέλο ενός αρχηγικού κόμματος, στο οποίο θα αποφασίζει και θα πράττει μία αρχηγική ελίτ.

Ο γνωστός ψυχίατρος και ιδρυτής και ιδιοκτήτης του maga.gr, δήλωσε στο ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ότι ουδέποτε αυτοπροτάθηκε ως υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο για Το Ποτάμι, αντίθετα με email που απέστειλε στις 22 Απριλίου ζήτησε την πλήρη εξαίρεσή του, προκειμένου να συνεχίσει απερίσπαστος τα καθήκοντά του ως υπεύθυνος για τα μέλη και τους εθελοντές του κόμματος.