Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

Ρωσία: «Το ΝΑΤΟ επιλέγει την οδό των όπλων – Δική τους η ευθύνη για ότι συμβεί»

«Οι σκληροπυρηνικοί στο ΝΑΤΟ έχουν το πάνω χέρι αλλά  δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στις στρατιωτικές προκλήσεις του ΝΑΤΟ να εξελιχθούν σε απειλή  για την στρατιωτική ασφάλεια της Ρωσίας»

Αυτό δήλωσε σήμερα ο Ρώσος υφυπουργός Άμυνας Anatoly Antonov  και δεύτερο πιο ισχυρό πρόσωπο στο υπουργείο  Άμυνας της Ρωσίας αναλύοντας τη στάση του ΝΑΤΟ στην ουκρανική κρίση λέγοντας πως η βορειοατλαντική συμμαχία ολισθαίνει σε ένα επικίνδυνο αντιπαράθεσης με τη Ρωσία «επιλέγοντας την οδό της όπλων»

ΒΟΜΒΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ”: Δεν περνάει χωρίς τις γενοκτονίες του Ελληνισμού!

Ρουκέτα στις μεθοδεύσεις ναζί και τουρκοδουλων έριξε πριν από λίγο στην συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της βουλής, ο τ. υπουργός και βουλευτής Α’ Αθήνας, Προκόπης Παυλόπουλος. Μόλις έγινε αντιληπτό ότι με αφορμή την Μπαλτακιάδα η κυβέρνηση επιχείρησε να περάσει την ρεπούσεια έκδοση που δεν συμπεριελάμβανε τις θηριωδίες κατά των Ελλήνων, ο Παυλόπουλος πήρε τον λόγο και κατέστησε σαφές στον υπουργό Αθανασίου ότι θα το καταψηφίσει.

“Εάν δεν συμπεριληφθούν ρητά και ονομαστικά οι γενοκτονίες που έχει αναγνωρίσει η Ελληνική βουλή, εγώ δεν πρόκειται να το ψηφίσω. Ρητά και κατηγορηματικά πέραν του ολοκαυτώματος, θα πρέπει να αναφερθούν οι γενοκτονίες των Ελλήνων του Πόντου, των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και των Ελλήνων της Ιωνίας”!

Να πώς "προηγείται" ο Καμίνης στις δημοσκοπήσεις:το δωράκι στην ΚΑΠΑ RESEARCH για... οργάνωση λειτουργικών διαδικασιών!

kaminis