Σάββατο, 12 Απριλίου 2014

Πούτιν: Φτωχότερος από όλη την κυβέρνησή του!

Πούτιν: Φτωχότερος από όλη την κυβέρνησή τουΤο πόθεν έσχες των ρώσων πολιτικών δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είναι φτωχότερος από ολόκληρη σχεδόν την κυβέρνησή του αλλά και από τους συμβούλους του στο Κρεμλίνο, σύμφωνα με τα στοιχεία για το πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων που δόθηκαν την Παρασκευή στη δημοσιότητα.

Τα δηλωθέντα έσοδα του Πούτιν το 2013 ανήλθαν στο ποσό των 3,7 εκατ. ρουβλιών (74.000 ευρώ) και ήταν μειωμένα σε σχέση με το 2012. 

Ο πρόεδρος της Ρωσίας κατέχει ένα διαμέρισμα 77 τετραγωνικών μέτρων, ένα οικόπεδο 1,5 στρέμματος, ένα γκαράζ 18 τετραγωνικών και τρία αυτοκίνητα.

Ο πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ...

Μαζί με την Ελλάδα βγήκαν στις αγορές και...το Πακιστάν, η Ζάμπια, η Σρι Λάνκα και ετοιμάζονται η Παπούα, το Μπαγκλαντές και το Μπουτάν. (Δεν είναι αστείο!)

Την Πέμπτη βγήκε στις αγορές και το Πακιστάν!H Eλλάδα δεν ήταν η μόνη χώρα που βγήκε την Πέμπτη στις αγορές. Πτωχευμένες χώρες όπως η Ελλάδα, το Πακιστάν, η Σρι Λάνκα, η Παπούα Νέα Γουινέα, το Μπαγκλαντές και το Μπουτάν βγαίνουν πάλι στις αγορές, έγραψε το Reuters.

Χθες επέστρεψε στις αγορές, μετά από επτά χρόνια αποκλεισμού, το Πακιστάν, αντλώντας 2 δισ. δολ. με δεκαετές ομόλογο.

Προχθές η Ζάμπια εξέδωσε, για δεύτερη φορά στην ιστορία της, ομόλογο σε δολάρια και άντλησε 1 δισ. δολ.

Μία ημέρα νωρίτερα βγήκε στις αγορές η Σρι Λάνκα για δεύτερη φορά φέτος, ζητώντας 500 εκατ. δολ. και προσελκύοντας προσφορές για 4,3 δισ. δολ.

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, τις επόμενες ημέρες θα επιχειρήσουν έξοδο στις αγορές η Παπούα Νέα Γουινέα, το Μπαγκλαντές και το Μπουτάν!

Οι πακτωλοί φρεσκοτυπωμένου χρήματος...

Φούμαρα το «πλεόνασμα Σαμαρά» λέει η Eurostat!

Του Γ. Δελαστίκ

Ωμή, ξερή η δήλωση του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, του Γερμανού Βάλτερ Ραντερμάχερ: «Εμείς δεν υπολογίζουμε τους αριθμούς όπως θα το επιθυμούσε ο Έλληνας πρωθυπουργός Σαμαράς»! Πολιτική «εκτέλεση» εν ψυχρώ! Ο γενικός διευθυντής της Eurostat δεν αρκείται σε αυτό, στη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung του Μονάχου.

Μέχρι το τέλος Μαρτίου, οπότε και θα ολοκληρωθεί η συλλογή των στοιχείων από την υπηρεσία του για όλες τις χώρες της ΕΕ, «όλοι οι άλλοι αριθμοί που ανακοινώνονται είναι καθαρές εικασίες!» προσθέτει.

Φούμαρα, μπούρδες, λόγια του αέρα δηλαδή οι δηλώσεις Σαμαρά στη Βουλή περί «πρωτογενούς πλεονάσματος» ύψους άνω του 1 δις ευρώ, κατά το Γερμανό γενικό διευθυντή της Eurostat! 
«Δεν υπάρχουν ακόμη “αυθεντικοί” αριθμοί για το ύψος του ελλείμματος και του χρέους του 2013. Δεν έχουμε ακόμη στοιχεία για το δ' τρίμηνο του 2013» τονίζει ο Ραντεμάχερ.