Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

Ο καφές καθαρίζει τα δόντια από τα μικρόβια

Ο καφές καθαρίζει τα δόντια από τα μικρόβιαΟ καφές «φρενάρει» τη δημιουργία μικροβιακής πλάκας στα δόντια, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα να χρειαστεί κανείς σφραγίσματα. Σε αυτό το συμπέρασμα -ενθαρρυντικό για τους φανατικούς φίλους του καφέ- κατέληξε μια νέα βραζιλιάνικη επιστημονική έρευνα. Όμως πρέπει κανείς να τον πίνει δυνατό και χωρίς ζάχαρη, κρέμα ή γάλα, αν θέλει να προφυλάξει τα δόντια του (τώρα, βέβαια, αν μένει μετά άϋπνος, είναι άλλο θέμα..).

Οι ερευνητές του Ομοσπονδιακού Πανεπιστημίου του Ρίο ντε Τζανέιρο, με επικεφαλής τον καθηγητή Ανδρέα Αντόνιο, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό μικροβιολογίας “Journal of Applied Microbiology”, σύμφωνα με τις βρετανικές «Ιντιπέντεντ» και «Τέλεγκραφ», ανέφεραν ότι ο δυνατός καφές που περιέχει πολλή καφεϊνη, φαίνεται να καταστρέφει τα βακτήρια που είναι υπεύθυνα για τον σχηματισμό της οδοντικής πλάκας, η οποία συχνά καταλήγει στο να πρέπει κανείς να κάνει σφράγισμα στα δόντια του.

"Για ποιον χτυπά η καμπάνα", που θέλει να καταργήσει ο Λοβέρδος;

Όλοι όσοι ασχολούνται με τις πολιτικές εξελίξεις και τα εθνικά θέματα γνώριζαν από πάντα ότι Υπουργοί Παιδείας τοποθετούνταν πάντα άνθρωποι διαλεχτοί με αντιθρησκευτικές και ανθελληνικές προθέσεις...Για ποιον χτυπά η Καμπάνα λοιπόν;

Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, αυτός που την τελευταία φορά που ήταν Υπουργός ήθελε να μας κάνει με το ζόρι όλους δωρητές οργάνων, λες και δεν έχει να επιληφθεί άλλων σοβαρών θεμάτων όλης της εκπαίδευσης, εν μέσω εξεταστικής περιόδου μάλιστα, θέλει (και αυτός) να βγάλει τα εθνομηδενιστικά ποθημένα του. 

Την ώρα που ο Λοβέρδος, και οι συν αυτώ, προσπαθούν μετά μανίας να χτιστεί το πρώτο μεγάλο τζαμί στην Αθήνα και άλλα στην υπόλοιπη χώρα, απ' τα οποία θα φωνάζουν οι Ιμάμηδες 5-6 φορές την ημέρα από τους μιναρέδες θέλουν να καταργηθούν οι καμπάνες των εκκλησιών στην Ελλάδα γιατί χτυπούν και θυμίζουν στους ενάντιους, ότι οι εκκλησίες και οι πιστοί ζουν και βασιλεύουν-άσχετα αν ζουν και βασιλεύουν και οι ίδιοι χάρη στην ύπαρξη και τους αγώνες της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ελλάδα.

Η καμπάνα, λοιπόν, χτυπάει, γι' αυτούς που "λακτίζουν προς κέντρα".

Ικάριος Ζήδρος

Απίστευτη προσβολή από Αγγλίδα Πολιτικό κατά των Ελλήνων

Η πρώην Βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος της Μεγάλης Βρετανίας Λουίζ Μενς, εξαπέλυσε δριμύα επίθεση ενάντια στον ελληνικό πληθυσμό, υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα είναι μία "ρατσιστική χώρα", η πολίτες της "μαζικά ηλίθιοι", "βαριεστιμένες αγελάδες" και ότι "κακά πράγματα συμβαίνουν σε κακούς ανθρώπους"!

Όποιοι έχουν λογαριασμό στο twitter μπορούν, προτείνω με ευγένεια αλλά δεικτικότητα, να της στείλουν μήνυμα για τα απαράδεκτα σχόλια της στο @LouiseMensch 


U R'nt very smart, RU?Churchill: Hence we will not say that Greeks fight like heroes, but that heroes fight like Greeks!

Γ. Σπανός
(από HALC)