Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

Καμμένος: Θα ανοίξουν όλοι οι φάκελοι των εξοπλιστικών και των προμηθειών

22347022.jpg?itok=DHDvZcsk
Ολοι οι φάκελοι που αφορούν τα εξοπλιστικά προγράμματα και τις προμήθειες πρόκειται να ανοίξουν, προειδοποίησε ο Πάνος Καμμένος, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν είναι μόνο ο Ακης Τσοχατζόπουλος που έχει εμπλακεί σε αυτές τις υποθέσεις.

«Θα ανοίξουν όλοι οι φάκελοι, δεν πρόκειται να μείνει κανένας φάκελος κλειστός. Δεν πρόκειται να κρύψουμε τίποτα, θα υπάρξει απόλυτη διαφάνεια», είπε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha και πρόσθεσε ότι αν κάποιες προμήθειες πρέπει να πάνε στον εισαγγελέα, αυτό θα γίνει.  

Στόχος του κ. Καμμένου είναι να διαχειρίζονται τα εξοπλιστικά προγράμματα τα Γενικά Επιτελεία, γιατί «δεν είναι δυνατόν οι σύμβουλοι του εκάστοτε υπουργού να γίνονται οι διαχειριστές των οπλικών συστημάτων. Εξάλλου οι μισοί είναι στη φυλακή», όπως είπε.

Αναφερόμενος στα υποβρύχια και τη σχετική σύμβαση είπε ότι «τα θέλουμε, τα έχουμε ανάγκη» αλλά, διευκρίνισε ότι «από εκεί και πέρα δεν σημαίνει ότι επειδή θα πάρουμε τα υποβρύχια δεν θα αναζητήσουμε τις ευθύνες εκείνων που έκαναν το ελληνικό δημόσιο να χάσει εκατοντάδες εκατομμύρια. Βεβαίως δεν θα σταματήσουμε στον Τσοχατζόπουλο… Ο Τσοχατζόπουλος πλήρωσε για ό,τι έκανε, υπάρχουν και άλλοι. Καμία ασυλία, αυτό σας το διαβεβαιώνω».

(EUROKINISSI/ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)