Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

Ανακαλύφθηκε συναγωγή που κήρυξε ο Χριστός!

Μια ιστορική ανακάλυψη πραγματοποιήθηκε από Ισραηλινούς Αρχαιολόγους στην πρώην πόλη Μάγδαλα, μια παραλιακή πόλη της Γαλιλαίας και πατρίδα της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ισραηλινοί αρχαιολόγοι βρήκαν την συναγωγή όπου κήρυξε ο Ιησούς Χριστός, και μια από τις επτά που καταστράφηκαν από τους Ρωμαίους το 67 η 68 μ.Χ.

Γυναίκα της χρονιάς η ελληνικής καταγωγής υπουργός υγείας των ΗΠΑ

Την ελληνικής καταγωγής υπουργό Υγείας των ΗΠΑ Σίλβια Μάθιους Μπάργουελ επέλεξε η ομογενειακή εφημερίδα "Εθνικός Κήρυκας" για πρόσωπο του 2014, της χρονιάς που μας αποχαιρέτισε πριν από λίγες ημέρες.

Η "εγγονή των Ελλήνων μεταναστών", όπως την αποκάλεσε ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ορκίστηκε υπουργός Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών τον Ιούνιο και είναι αυτή τη στιγμή το άτομο ελληνικής καταγωγής με την υψηλότερη θέση στην αμερικανική πολιτική.

Όπως επισημαίνει ο "Εθνικός Κήρυκας", η κ. Μάθιους Μπάργουελ, η οποία είναι 11η στη σειρά διαδοχής για την Προεδρία, είναι πηγή έμπνευσης για την ελληνοαμερικανική κοινότητα, αλλά ειδικότερα για τις Ελληνοαμερικανίδες, γιατί έφτασε ψηλότερα από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα ελληνικής καταγωγής στην ιστορία της αμερικανικής πολιτικής.

Πώς οι "επαναστάτες" τρομοκράτες εξυπηρετούν τελικά το σύστημα: "Φυλάγανε" για την προεκλογική περίοδο τη σύλληψη Ξηρού - τον είχαν εντοπίσει καιρό...

Συνελήφθη ο Χριστ. Ξηρός - Η "παγίδα" στην Ανάβυσσο

Συνελήφθη λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ανάβυσσο ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος καταζητείτο εδώ και περίπου έναν χρόνο, λόγω παραβίασης της άδειάς του από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η σύλληψη έγινε σε έξω από σπίτι-κρησφύγετο κοντά στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στην Ανάβυσσο. Η οικία, η οποία βρισκόταν υπό παρακολούθηση εδώ και 10 μέρες, είχε ενοικιαστεί από τον ίδιο τον Ξηρό πριν από δύο μήνες, με ψευδή στοιχεία. Βάσει των πληροφοριών που έχουν διαρρεύσει, φορούσε ξανθιά περούκα και είχε αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ενώ ήταν οπλισμένος με πιστόλι. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε βάψει τα μαλλιά του.