Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015

Η μεγάλη Σύνοδος Κορυφής των 29, την Κυριακή 12 Ιουλίου, μνήμη του Οσίου Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου


Την Κυριακή που είναι η μέρα τελεσίγραφο για την συνεδρίαση και των 29 "ηγετών" της Ε.Ε. δήθεν για το μέλλον της Ελλάδας, είναι και η γιορτή του Οσίου Γέροντος Παϊσίου. 


Φαίνεται εντυπωσιακό ακόμα και σε όλους εμάς, που τον γνωρίζουμε προσωπικά (ακόμα) και που μας είχε προετοιμάσει λεπτομερώς για όλα αυτά που επρόκειτο να ζήσουμε σήμερα. 

Ίσως

Προφητική ρήση του Γέροντος Γαβριήλ Διονυσιάτη για την κατάρρευση της Ε.Ε.


Από τις φωτισμένες γραμμές του μακαριστού Γέροντος Γαβριήλ,καθηγουμένου της Ι.Μ.Διονυσίου του Αγίου Όρους, ήδη από έτος 1959, φαίνεται πόσο προφητικά διέβλεψε ο Γέρων τα όσα συνέβηκαν προ καιρού με την κατάρρευση του κομμουνισμού,αλλά και...
τα συμβαίνοντα στις ημέρες μας με την οικονομική κρίση, η οποία μαστίζει την καταρρέουσα καπιταλιστική Ευρώπη καθώς και την υπό πτώχευση Πατρίδα μας.
« ..Η απρόοπτος και συντομωτάτη καταστροφήν της «Βαβυλώνος» και της «Πόρνης της μεγάλης της καθημένης επί των υδάτων των πολλών... 

...πρόδηλον καθίσταται ότι τόσον ο άπληστος καπιταλισμός, ο απομυζών πάσαν ικμάδα του εργαζομένου λαού, όσον και ο άθεος κομμουνισμός, ο κατατυραννών την ανθρωπότητα, δια της καλλιεργίας του μίσους και της πάλης των τάξεων, θέλουσι καταστραφεί εκ της μεταξύ των συγκρούσεως.