Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ “ΔΙΟΡΙΣΕ” ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

Κι όμως είναι αληθινό! Γράφει ο Στέφανος Χίος Η κυρία στη φωτογραφία λέγεται Πηνελόπη Παπαιωάννου, τα τελευταία χρόνια λέει ότι είναι αγιογράφος ενώ από το 1993 μέχρι το 2009 ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία. Στις 12 Νοεμβρίου 2010 με την απόφαση των υπουργών Ντόλιου, Σαχινίδη και Ρέππα, “διορίστηκε” στο δημόσιο και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εσωτερικών σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση. Όλα τα παραπάνω θα είχαν την αξία ενός ακόμα “νόμιμου” ρουσφετιού εαν η κυρία Παπαιωάννου δεν ήταν η σύζυγος του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου. Ιδού και το ΦΕΚ για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.

Mεθοδευμένη προσπάθεια ο «Τιτανικός»

«Η αρχιτεκτονική της διόγκωσης του ελλείμματος της χώρας το 2009 καταρρέει», δήλωσε ο Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής Νίκος Νικολόπουλος.
«Οι αποκαλύψεις της καθηγήτριας κ. Γεωργαντά επιβεβαιώνουν όλους όσοι υποστήριζαν ότι έγινε συνειδητή και μεθοδευμένη προσπάθεια για να εμφανιστεί η Ελληνική οικονομία ως "Τιτανικός"», πρόσθεσε.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πρόκειται να καταθέσει τη Δευτέρα στη Βουλή ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς τον Πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομίας σχετικά με την καταγγελία της καθηγήτριας κ. Γεωργαντά «περί παραποίησης των στατιστικών οικονομικών στοιχείων, με σκοπό να εμφανιστεί υψηλότερο του πραγματικού το έλλειμμα του 2009».
Το ερώτημα που πρέπει σήμερα να απαντηθεί, σύμφωνα με τον κ. Νικολόπουλο, είναι το εξής: «Επεδίωκε ή έστω απεδέχθη η κυβέρνηση την τεχνική διόγκωση του ελλείμματος; Μήπως η ενέργεια αυτή είναι σε "αρμονία" με τις συζητήσεις του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου με τον Στρος Καν για την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ;».

NAFTEMPORIKI.GR Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011