Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012


Ρεπούση – Μάντατζη Τσετίν στο κόμμα του Κουβέλη

Σε… απόκομμα τείνει να μεταβληθεί το ΠΑΣΟΚ, καθώς πέραν της εκλογικής συρρίκνωσης που παρουσιάζει στις δημοσκοπήσεις, σε κοινωνικό, κομματικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο εκδηλώνονται σημαντικές αποχωρήσεις είτε προς τη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη είτε προς τον υπό διαμόρφωση νέο πολιτικό φορέα των Χάρη Καστανίδη και Λούκας Κατσέλη.

Χθες έξι από τους διαγραμμένους βουλευτές -επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες της «κυριακάτικης δημοκρατίας»- εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και σκοπεύουν να προχωρήσουν σε εκλογική συνεργασία με το κόμμα του κ. Κουβέλη. Πρόκειται για τους Γιάννη Μιχελογιαννάκη (Ηρακλείου), Θεόδωρο Παραστατίδη (Κιλκίς), Γιώργο Παπαμανώλη (Κυκλάδων), Μάντατζη Τσετίν (Ξάνθης), Ηλία Θεοδωρίδη (Πέλλης) και Γιάννη Αμοιρίδη (Πιερίας). Οπως προκύπτει, μεταξύ αυτών είναι και ο Τσετίν Μάντατζη, ο σκληροπηρυνικός βουλευτής που είχε εκλεγεί με το ΠΑΣΟΚ στη Θράκη και κάνει συνεχώς προκλητικές δηλώσεις περί «τουρκικής μειονότητας», προπαγανδίζει ως φερέφωνο της Αγκυρας την ανάγκη δημιουργίας «μειονοτικού κόμματος» και μιλά για «τουρκική μειονότητα» ακόμη και στη Ρόδο και την Κω. 

Χάρρυ Κλυνν σε Μπουτάρη: Να αλλάξεις το όνομά σου σε Σιχτιρ Χαϊβάν Πασσά

  • Tου Χάρρυ Κλυν
Αγαπητέ Δήμαρχε της Θεσσαλονίκης, με όλο το θάρρος θα πρότεινα

Η Λεωφόρος Νίκης να μετονομαστεί Καφενέ ταπί παζάρ…

Η Τσιμισκή σε Σεφτέ γιοκ καλτερίμ…

Η Βασ. Όλγας σε Τσουτσού Χανούμ ντοβλέτ…

Η πλατεία Αριστοτέλους σε Φερετζέ ασκέρ μαχαλά…

Το Δημαρχείο σε Νταχτιρντί τσουτσού Οντά…

Και το γραφείο δημάρχου σε Καραγκιόζ μπερντέ…

Και αν μου επιτρέπετε, θα σας πρότεινα να αλλάζατε και το όνομά σας από Γιάννης Μπουτάρης σε… Σιχτιρ Χαϊβάν Πασσά

Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ…

Ο κατάσκοπος της τσέπης μας: Μέσω των smart phones η NSA υποκλέπτει τα πάντα...

Εξαιρετικά ανησυχητικά νέα σε ότι αφορά την δράση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, βασικά της NSA και δευτερευόντως της CIA με αντικείμενο τα λεγόμενα smart phones. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε ο γερουσιαστής της Νέας Υόρκης, Τσάρλς Σάμερ, και η εφημερίδα N.Y.Times,  τα κινητά τηλέφωνα τύπου smartphones Apple και Android  είναι στην ουσία κινητοί σταθμοί παρακολούθησης πολιτών:

Βάσει συγκεκριμένου σειριακού αριθμού ο οποίος είναι καταχωρημένος υποχρεωτικά στις υπηρεσίες των ΗΠΑ, γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που είναι ο κάτοχος του τηλεφώνου, φυσικά μπορούν να παρακολουθήσουν τις συνομιλίες οποιουδήποτε, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο ως μέσο υποκλοπής ανοίγοντας τα μικρόφωνά του και να υποκλέψουν την συνομιλία, ακόμα και μέσω μιας νέας εφαρμογής να … υποκλέψουν το δακτυλικό αποτύπωμά του!  

Eίναι δυνατόν; Δύο σάουνες ετοίμαζε στην Ιπποκράτους ο Γ.Παπανδρέου!


Δύο σάουνες ετοίμαζε να φτιάξει στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους ο Γιώργος Παπανδρέου, που όμως δεν θα προλάβει να τις δει ολοκληρωμένες, προτού αποχωρήσει από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Δημοκρατία", αν και η κατασκευή των θερμόλουτρων (ή σάουνα επί το ελληνικότερον...) στον δεύτερο όροφο των γραφείων, που συνάντησε πολλά προβλήματα, είχε φτάσει πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί, τελικά αυτό δεν έγινε.

Σε ένα κόμμα που βουλιάζει στα χρέη, ο πρόεδρός του, κατά πληροφορίες της εφημερίδας, χτίζει σάουνες...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

"Δύο χρόνια ζωής απομένουν στον Ερντογάν"!


Δύο χρόνια ζωής φέρεται να εκτιμά ότι απομένουν στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χειρουργός που συμμετείχε σε επέμβαση του Τούρκου πρωθυπουργού για καρκίνο του παχέος εντέρου, σύμφωνα με πηγή της Statfor.
Μία ημέρα πριν σταλεί το μήνυμα από τη διαχειρίστρια του εν λόγω πληροφοριοδότη, ο τουρκικός Τύπος τόνιζε ότι ο Ερντογάν δεν έχει καρκίνο και νιώθει μία χαρά μετά την χειρουργική στην οποία υπεβλήθη στις 26 Νοεμβρίου 2011 για την αφαίρεση πολυπόδων.

Στην εμπιστευτική ηλεκτρονική αλληλογραφία της «σκιώδους CIA», όπως έχει χαρακτηριστεί η Statfor και την οποία φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα Τα Νέα, σε συνεργασία με τον ιστότοπο WikiLeaks, φαίνεται ότι οι πληροφορίες για καρκίνο του Ερντογάν προέρχεται από τον πληροφοριοδότη με κωδικό TR325 και τον συνεταίρο του.

Στην αλληλογραφία αναφέρεται πως ο Ερντογάν έχει καρκίνο παχέος εντέρου, αλλά οι γιατροί δεν έχουν δει τα αποτελέσματα της δεύτερης βιοψίας για να καταλάβουν αν υπάρχουν μεταστάσεις: «Στην τελευταία χειρουργική επέμβαση αφαίρεσαν από τον Ερντογάν 20 εκατοστά παχέος εντέρου - έψαξα και βρήκα ότι το μέσο μήκος του ανέρχεται σε 1,5 μέτρο. Αυτή είναι μία πολύ σοβαρή εγχείρηση».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr