Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013

Το άλλο άκρο: Ο λόγος που δεν υπάρχει ένοπλη βία στα σχολεία του Ισραήλ.

Προσφυγή κατά του όρκου στο Ευαγγέλιο. Βαλλιανάτος & Σια πιστεύουν ότι έτσι (ξανα)χτυπούν την Ορθόδοξη Πίστη...


Η Ορθοδοξία βρίσκεται στο στόχαστρο των γνωστών κύκλων που εκπροσωπεί το Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι. Με μια προσφυγή ντροπής, την ώρα που η χώρα πλήττεται ποικιλοτρόπως από όσους έχουν κάνει Θεό τους το χρήμα, ζητούν από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων την καταδίκη της χώρας μας για παραβίαση του δικαιώματος στον σεβασμό της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής, του δικαιώματος στην ελευθερία της σκέψης, της συνείδησης και της θρησκείας.

Γι' αυτό και ζητούν με μια σειρά προσφυγών τους την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου στα δικαστήρια, την απόσυρση των χριστιανικών συμβόλων από τις αίθουσες, και θεωρούν τις αποφάσεις που λαμβάνουν χριστιανοί ορθόδοξοι δικαστές ως μη αμερόληπτες. Συγκεκριμένα, οι προσφεύγοντες...

Προσφυγή κατά του όρκου στο Ευαγγέλιο. Βαλλιανάτος & Σια πιστεύουν ότι έτσι χτυπούν την Ορθόδοξη Πίστη...


Η Ορθοδοξία βρίσκεται στο στόχαστρο των γνωστών κύκλων που εκπροσωπεί το Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι. Με μια προσφυγή ντροπής, την ώρα που η χώρα πλήττεται ποικιλοτρόπως από όσους έχουν κάνει Θεό τους το χρήμα, ζητούν από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων την καταδίκη της χώρας μας για παραβίαση του δικαιώματος στον σεβασμό της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής, του δικαιώματος στην ελευθερία της σκέψης, της συνείδησης και της θρησκείας.

Γι' αυτό και ζητούν με μια σειρά προσφυγών τους την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου στα δικαστήρια, την απόσυρση των χριστιανικών συμβόλων από τις αίθουσες, και θεωρούν τις αποφάσεις που λαμβάνουν χριστιανοί ορθόδοξοι δικαστές ως μη αμερόληπτες. Συγκεκριμένα, οι προσφεύγοντες...

GLOBAL ELITE BREAK PATTERN? BILDERBERG COULD MEET IN U.S.


Global Elite Break Pattern? Bilderberg Could Meet in U.S.
By James P. Tucker Jr.


If a half-century trend is followed, the secretive international power bloc known as Bilderberg will meet in Europe in 2013 soon after its associated group, the Trilateral Commission (TC), meets in Berlin March 15-17. Normally, Bilderberg—which gathered last year in Chantilly, Virginia—alternates its annual meetings between North America and Europe. However, there is some indication Bilderberg 2013  will alter its pattern and once again meet in the United States, evidently concerned about the increasing public attention it receives from the European media while, quite in contrast, the America media has been more willing to accommodate Bilderberg secrecy.

A source at the November 30-December 3 meeting in Washington of Bilderberg’s North American Group overheard Richard Armitage, a deputy secretary of state under President George W. Bush, say Bilderberg and the TC are angry over “their constant exposure,” adding that organizers were contemplating holding the next Bilderberg meeting in the U.S. in order to keep a lower profile.Bilderberg normally schedules meetings two years in advance. To reserve a huge, remote resort, big bucks have to be laid down early. So if Bilderberg intends to change its 2013 hiding place,...

Guardian: Οι Έλληνες εγκαταλείπουν το ευρώ και ψηφίζουν ΤΕΜ


 Guardian: Οι Έλληνες εγκαταλείπουν το ευρώ και ψηφίζουν ΤΕΜΣτην υιοθέτηση εναλλακτικών τρόπων αγοράς προϊόντων εστιάζει δημοσίευμα της Guardian, σημειώνοντας πως οι φτωχοί Έλληνες εγκαταλείπουν το ευρώ και συστήνουν τοπικά νομίσματα και δίκτυα ανταλλαγών.
Η Helena Smith βρέθηκε στον Βόλο και επισκέφτηκε την αγορά στο κέντρο της πόλης, όπου εκείνο το βροχερό, όπως περιγράφει πρωινό, κανείς δεν κουβαλούσε χρήματα επάνω του…
“Έχει να κάνει με την ανταλλαγή και την αλληλεγγύη. Βοηθάμε ο ένας τον άλλο σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές”, σημείωσε η Αγγελική Ιωανίτου που διέθεσε στο ανταλλακτικό παζάρι μια “αξιοπρεπή” ποσότητα ελαιόλαδου και σαπουνιού.
Στο δημοσίευμα επισημαίνεται πως οι ντόπιοι έχουν καταλήξει σε έναν νέο τρόπο αντιμετώπισης της λιτότητας, υιοθετώντας ως εναλλακτική λύση το δικό τους νόμισμα, γνωστό ως ΤΕΜ.
Το σύστημα, όπως σημειώνει η Helena Smith, σημειώνει τεράστια επιτυχία σε μια περίοδο που η χώρα παλεύει με τη χειρότερη κρίση της στη σύγχρονη εποχή και οι πολίτες χάνουν ακόμα και έως το 40% του διαθέσιμου εισοδήματός τους.
Σύμφωνα με στοιχεία των διοργανωτών,

Πέφτει η αυλαία για τον Τσάβεζ


Hugo-ChavezΣτο τέλος του δρόμου, φαίνεται να βρίσκεται η μάχη για τη ζωή του που δίνει ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβεζ, καθώς τα διεθνή ΜΜΕ έχουν κατακλυστεί τις τελευταίες ώρες με φήμες και πληροφορίες περί βαριάς επιδείνωσης στην κατάσταση της υγείας του.

Ισπανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο Ούγκο Τσάβεζ έχει πέσει σε κώμα, και παραμένει στη ζωή με μηχανική υποστήριξη, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνει η κυβέρνηση της Βενεζουέλας, η οποία επισήμως κάνει λόγο για “σοβαρή κατάσταση”, λόγω επιπλοκών που παρουσιάστηκαν στην υγεία του, μετά την πρόσφατη επέμβαση που έκανε για την αντιμετώπιση του καρκίνου που επέστρεψε στον οργανισμό του.

Ο Νικολά Μαντούρο, αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας και “εκλεκτός” του Ούγκο Τσάβεζ για τη διαδοχή του, αναμένεται

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ "ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ" Ο Α.Ρωσσώνης, το ΕΛΙΑΜΕΠ και η εταιρεία όπλων - Η γυναίκα του μέλος του ΔΣ!


Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, αλλά και τον Ανδρέα Ρωσσώνη, τις εξαδέλφες του πρώην ΥΠΟΙΚ και τον μπατζανάκη του Α.Ρωσσώνη, τον Σ.Σικιαρίδη.

Νεότερο στοιχείο: Ο Α.Ρωσσώνης είχε βάλει και την σύζυγό του εταίρο Μαρίνα στην εταιρεία αντιπροσωπειών οπλικών συστημάτων που διατηρούσε με τον Α.Μοδιάνο.

Δηλαδή οι δύο από τις τρεις που είχαν αφαιρεθεί από την λίστα Λαγκάρντ από τον Γ.Παπακωνσταντίνου, είχαν άμεση εμπλοκή με τις προμήθειες τις άμυνας, αλλά τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα αν σκεφθούμε ότι  η άλλη εξαδέλφη η Ελένη Παπαγεωργίου που εργαζόταν στο ΤΑΙΠΕΔ από το οποίο παραιτήθηκε με το ξέσπασμα του σκανδάλου συμμετείχε στο ΔΣ του περιβόητου ΕΛΙΑΜΕΠ! Το οποίο οι μελέτες ουκ ολίγες φορές καθορίζουν το είδος και την σκοπιμότητα μιας προμήθειας.

Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι από το ΕΛΙΑΜΕΠ πρωτοκλασάτα στελέχη του αρθρογραφούσαν κατά της προμήθειας των ρωσικών TOMA ΒΜΠ-3ΗΕL που είχε συμφωνήσει η κυβέρνηση Καραμανλή να προμηθευτεί από την Ρωσία, τα οποία είχαν αντιπάλους συστήματα τα οποία αντιπροσώπευε ή απλώς έκανε λόμπινγκ υπέρ τους, ο Α.Ρωσσώνης! Και όλα αυτά από ένα ίδρυμα πoυ χρηματοδοτείται από το υπουργείο Εξωτερικών! 

ΟΙ ΚΟΡΛΕΟΝΕ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Για 4 κακουργήματα "πάει" η φαμίλια Παπακωνσταντίνου


Το ενδεχόμενο διάπραξης τεσσάρων κακουργημάτων και ενός πλημμελήματος εκ μέρους των συγγενικών προσώπων του Γιώργου Παπακωνσταντίνου εξετάζουν οι Οικονομικοί Εισαγγελείς στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ».

Η ξαδέλφη του πρώην υπουργού Ελένη Παπακωνσταντίνου, ο σύζυγος της Συμεών Σικιαρίδης και ο σύζυγος της αδελφής της Ανδρέας Ρωσσώνης ,που εμφανίζονται στην πρωτότυπη λίστα ως δικαιούχοι λογαριασμών στην ελβετική τράπεζα, κλήθηκαν από τους Εισαγγελείς για εξηγήσεις με την ιδιότητα των ύποπτων για την διάπραξη συνολικά πέντε αδικημάτων και σήμερα δια των συνηγόρων τους έλαβαν προθεσμία για τις καταθέσεις τους για την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι κλήσεις σε ανωμοτί καταθέσεις που απέστειλαν οι Εισαγγελείς

"Ιερή Συμμαχία" Ελλήνων-Αρμενίων & Ισραηλινών ματαίωσε την παραχώρηση των δύο Φρεγατών στην Τουρκία από τις ΗΠΑ.


Η αμερικανική Γερουσία απέρριψε την παραχώρηση στην Τουρκία δύο φρεγατών κλάσεως «Oliver Hazard Perry» («Gabya» στην Τουρκία), τις φρεγάτες USS Halyburton (FFG–40) και USS Thach (FFG–43), παρά το γεγονός ότι η παραχώρησή τους είχε προηγηθεί εγκριθεί από το Κογκρέσο.

Κρίσιμο ρόλο στην απόρριψη έπαιξε το ελληνικό λόμπι (HALC) της Ουάσιγκτον το οποίο συνεπικουρείται και από το αρμενικό, αλλά στο παρασκήνιο και από το ισραηλινό, το οποίο δεν εκδηλώθηκε αλλά ήταν σαφές ότι οι επηρεαζόμενοι από το Ισραήλ γερουσιαστές πέρασαν αρνητικό κλίμα για το νομοσχέδιο.

Σε επιστολή του το αρμενικό λόμπι