Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

Γκάφα Νο2 με τους κληρικούς


Αντί να μαζέψει τη μεγαλειώδη γκάφα του βουλευτή του Τάσου Κουράκη, ο οποίος ζήτησε να επιβληθεί φόρος για να πληρώνονται οι κληρικοί και να γίνουν οι εκκλησίες πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, ο ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε το λάθος με νέο λάθος. Αποτέλεσμα η γκάφα του ενός να γίνει του όλου ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Χθες με ανακοίνωσή του όχι απλώς κάλυψε την «προσωπική» άποψη του Τομεάρχη Παιδείας του κόμματός του, αλλά χρησιμοποίησε ως άλλοθι τον υπουργό οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα που έχει ισοπεδώσει με τις εμμονές του και τις εντολές της τρόικας τους Ελληνες χαρακτηρίζοντάς τον... συνοδοιπόρο των απόψεών του! Κάτι που επιχείρησε να διαψεύσει -προσχηματικά βέβαια- ο υπουργός Οικονομικών με ανακοίνωσή του.

Τελικά, η Κουμουνδούρου

Ο πατριώτης Ευάγγελος Βενιζέλος εξαγόρασε τη στρατιωτική του θητεία (video)

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ, ΜΕ 3 ΕΚ. ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ 27.000 ΔΡΑΧΜΕΣ

ΚΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΗΣ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ» ΝΔ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΟΥΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΕΩΝ!!!


Σύσσωμη η ΝΔ επιτίθεται κατά του Σύριζα, με αφορμή την ελεεινή πρόταση των χριστιανομάχων της αριστεράς για μισθοδοσία των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ (αυτοί μόνο τους ενοχλούν!) Ιερέων, μέσω ενός ειδικού φόρου που θα επιβληθεί σε όσους πολίτες δηλώνουν Ορθόδοξοι Χριστιανοί.

Πόσοι όμως ξέρουν πως ο νυν Υπουργός Οικονομικών, ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ο τρόφιμος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ Γιάννης Στουρνάρας ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ;;;

Σε αυτό το βίντεο (που είναι απόσπασμα από κάποιο παλαιότερο βίντεο που κατέβασε το Youtube επειδή "περιέχει υλικό από εκπομπή"!!!), ο υπέρμαχος της Παγκοσμιοποιήσης και του ολοκληρωτικού ξεπουλήματος της Ελλάδας στους Τούρκους, ουσιαστικά επαναλαμβάνει ό,τι και ο Κουράκης!!!
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ:

Τα Προνόμια των Σιωνιστών στην Ελλάδα!!!


Το ξέρετε ότι όλοι οι πολίτες της Ελλάδας (συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού), είμαστε πολίτες Β΄ κατηγορίας; Ξέρετε σ’ αυτή τη χώρα, ποιοι είναι εκείνοι που απολαμβάνουν οικονομικά προνόμια που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας, δεν τα δικαιούται; Μα φυσικά οι Εβραίοι.

Διαβάστε αποσπάσματα από τη μονογραφία του Ι. Χαραλαμπόπουλου, «Σιωνισμός και Εθνικές Τραγωδίες» για να πληροφορηθείτε και να καταλάβετε ότι το νεοελληνικό κράτος, «δουλεύει» υπέρ τους, ενώ όλοι οι υπόλοιποι δεν ενδιαφέρουν κανένα:

Έλληνας ομογενής διεκδικεί τη δημαρχία της Νέας ΥόρκηςΟ Έλληνας ομογενής Τζον Κατσιματίδης, ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα ότι θα διεκδικήσει τη δημαρχία της Νέας Υόρκης στις εκλογές που θα γίνουν τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Ο δισεκατομμυριούχος Κατσιματίδης ήταν παλαιότερα υποστηρικτής του Δημοκρατικού κόμματος και ενίσχυε οικονομικά υποψήφιους για την προεδρία των ΗΠΑ και το Κογκρέσο, όπως τον Μπιλ και τη Χίλαρι Κλίντον.

Τα τελευταία χρόνια ανήκει στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα και προσδοκεί να είναι ο υποψήφιός του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Ο κ. Κατσιματίδης επιδιώκει ...

TΙ??!! Κινέζοι κατασκευαστές θα ισοπεδώσουν 700 βουνά για να φτιάξουν μία νέα πόλη!

Η πίστη αλλά και η...Κίνα μετακινεί βουνά!


Moving Mountains... LiterallyAfter years of hearing tales of the huge scale of everything in China, we tend to get desensitized. We don't really feel the scale, we just hear abstract numbers. But in this case, I want to highlight extra hard just how crazy huge this is: One of the largest developers in China, the China Pacific Construction Group, is planning to spend around 22 billion yuans (3.5 billion dollars) to flatten 700 mountains in the Lanzhou area, to allow the construction of a new giant city over an area of 130,000 hectares about 50 miles from the current city.

"Lanzhou, ...