Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ θέλει να επεκτείνει το Πρόγραμμα Δολοφονιών και σε όποιους ονομάζει "συνεργάτες συνεργατών" τρομοκρατίας...


Washington’s Blog
March 8, 2013


In the name of “fighting Al Qaeda or associated forces” or those who “support” those bad guys, the U.S. government has authorized:
Assassinating people anywhere in the world without due process or even a legal charge . . .
including U.S. citizens

Now, the government wants to allow targeting of “associates of associates” of Al Qaeda.


As the Washington Post reported yesterday:

Πού πας, βρε Εμίρη; (Μήπως ο Τσάκας σού τα πούλησε τα νησάκια;)


Σε κομμάτι του «Εθνικού Πάρκου Λιμνοθαλασσών Μεσολογγίου-Αιτωλικού, κάτω ρου και εκβολών ποταμών Αχελώου και Ευήνου και νήσων Εχινάδων» εντάσσεται η περιοχή που θέλει να επενδύσει ο εμίρης του Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θανί.

Τόσο το νησάκι Οξυά, όσο και τα υπόλοιπα πέντε που φέρεται να αγόρασε ο αλ Θανί, στο σύμπλεγμα νησιών Εχινάδες, στις εκβολές του Αχελώου ποταμού, δυτικά του νομού Αιτωλοακαρνανίας και ανατολικά της Ιθάκης, στο Ιόνιο πέλαγος, αποτελούν τμήμα των περιοχών που προστατεύονται ως Natura 2000.

Μάλιστα, το ΦΕΚ

Προς ακύρωση η συμφωνία Αιγύπτου-Κύπρου για την ΑΟΖ;


Δεν έχει εκφραστεί από πλευράς της αιγυπτιακής κυβέρνησης αμφισβήτηση της συμφωνίας που υπέγραψαν το 2003 (και κατέθεσαν στον ΟΗΕ) η Κύπρος και η Αίγυπτος για την οριοθέτηση των θαλάσσιων δικαιοδοσιών τους στο πλαίσιο της Συνθήκης για το Δίκαιο της Θάλασσας, τόνισε ο κύπριος υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά τη λήξη της πρώτης συνεδρίας του νέου Υπουργικού Συμβουλίου της Κυπριακής Δημοκρατίας ο κ. Κασουλίδης τόνισε: «Η Αίγυπτος είναι μια φίλη χώρα και το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από μια είδηση του αιγυπτιακού πρακτορείου ειδήσεων αναφέρεται σε μια εσωτερική συζήτηση πολιτικών στην Άνω Βουλή (της Αιγύπτου). Είναι γνωστή η θέση του συγκεκριμένου βουλευτή, δεν θέλω να παρέμβω στις εσωτερικές πολιτικές τους συζητήσεις».

Ερωτηθείς αν υπάρχει η δυνατότητα

Τι δεν καταλαβαίνεις;


Στέλνουν τοξικομανείς στην Αμυγδαλέζα


Στέλνουν τοξικομανείς στην Αμυγδαλέζα
Info-war.gr

Με μυστικές διαδικασίες ετοιμάζεται εδώ και ημέρες η αποστολή ασθενών τοξικοεξαρτημένων
Στην ομαδική αποστολή τοξικοεξαρτημένων ατόμων στο κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας, προχωρά η Ελληνική Αστυνομία καταγγέλλουν μέλη ιατρικών υπηρεσιών. Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι σε πολυσέλιδο, απόρρητο, έγγραφο ζητείται η συνδρομή και του Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Μαζί με το έγγραφο, το οποίο σύμφωνα με την καταγγελία υπογράφει ο διοικητής του ΕΚΕΠΥ, Παναγιώτης Ευσταθίου, επισυνάπτονται ειδικές φόρμες της Ελληνικής Αστυνομίας και ζητείται από το Κέντρο ελέγχου να συμπληρώσει στοιχεία τοξικοεξαρτημένων ατόμων, τα οποία καλύπτονται από το ιατρικό απόρρητο.

Ο κ. Ευσταθίου δεν απάντησε σε αίτημά μας για συνέντετυξη.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνική Αστυνομία,