Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Σενάρια πυρηνικού πολέμου από την Wall Street Journal


Το ξέσπασμα ενός πυρηνικού πολέμου «βλέπει» η Wall Street Journal. Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα βρισκόμαστε μπροστά στη μεγαλύτερη διάδοση πυρηνικών όπλων από την εποχή της ανακάλυψης της ατομικής βόμβας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, όταν ο Ομπάμα ανέλαβε το 2009 να διαπραγματευτεί με τις παγκόσμιες δυνάμεις, υποσχέθηκε έναν κόσμο χωρίς πυρηνικά.

Τέσσερα χρόνια μετά, η Βόρεια Κορέα ...

ΗΠΑ: Μεγαλειώδης παρέλαση του Ελληνισμού στο Μανχάταν για την 25η Μαρτίου


Tο αποκορύφωμα των εκδηλώσεων της Ομογένειας στη Νέα Υόρκης, για να τιμηθεί η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου και η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

Με ανοιχτές καρδιές στην ιστορία και στο μέλλον και με συνθήματα αλληλεγγύης και αγάπης στους δοκιμαζόμενους Έλληνες, σε Ελλάδα και Κύπρο, δεκάδες χιλιάδες άτομα συμμετείχαν ή παρακολούθησαν τη χθεσινή μεγαλειώδη παρέλαση στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν.

Όπως κάθε χρόνο, ...

Οι ευσεβείς (ή μάλλον... ασεβείς) πόθοι και η πρεμούρα του Κίσσιντζερ (και άλλων) για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη υπό τον Ομπάμα.


(Η άποψη μας είναι ότι όταν οι πολιτικοί (ειδικά αυτοί οι "μεγάλοι και τρανοί") κάνουν σχέδια... ο Θεός γελάει, αλλά πάντα θα πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι και σε εγρήγορση για τα σχέδια τους αυτά.)

Μετά τις πρόσφατες ευθαρσείς δηλώσεις του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μπάιντεν περί εγκαθίρυσης μία Νέας Παγκόσμιας Τάξης (αλλιώς μίας Νέας Εποχής, μία Παγκόσμιας Διακυβέρνησης κ.α.), στα βίντεο που ακολουθούν θα δείτε τον Χένρι Κίσινγκερ να μιλάει για την Νέα Τάξη Πραγμάτων, αλλά και το ρόλο που θα έχει ο Μπαράκ Ομπάμα στη δημιουργία τους!

Τα βίντεο μιλούν ξεκάθαρα για την κρίση που είναι ευκαιρία αλλά και για μια παγκοσμιοποιημένη "προσέγγιση" των πραγμάτων. Οπότε μπορούμε εύκολα να υποθέσουμε γιατί "κατασκευάστηκε" η κρίση αυτή.

O Παγκοσμιοποιητής Χένρι Κίσινγκερ δήλωσε ότι το κύριο καθήκον του Μπαράκ Ομπάμα θα είναι να δημιουργήσει μια νέα παγκόσμια τάξη, γεγονός που υποδηλώνει ότι το χάος που ξεδιπλώνεται σε όλο τον κόσμο είναι μια ευκαιρία και όχι μια κρίση. Δείτε παρακάτω αυτούσια τα δύο βίντεο:

Αυτές είναι οι γερμανικές αποζημιώσεις - ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ


Στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης βρίσκονται πλέον όλα τα στοιχεία, οι αποδείξεις και τα νομικά επιχειρήματα για τις οφειλές των Γερμανών προς τη χώρα μας, από τους Παγκόσμιους πολέμους, στοιχεία τα οποία βασίζονται στην μελέτη που είχε συνταχθεί αμέσως μετά τον Β'ΠΠ και κυκλοφορεί από την σειρά "Πολεμικές Μονογραφίες".

Σύμφωνα με «Το Βήμα», στις 8 Μαρτίου ολοκληρώθηκε, έπειτα από έρευνα δυόμισι μηνών, το ιστορικό αρχείο για τις αποζημιώσεις που διεκδίκησαν ιδιώτες λόγω του Α’ και του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς και όλα που αφορούν τις επανορθώσεις που δεν δόθηκαν.

Πώς συγκεντρώθηκαν τα αρχεία

Ιγνατίου: Τα αθηναϊκά παλλικάρια της φακής θα έδιναν και το παντελόνι με το …περιεχόμενο!

Ιγνατίου: Τα αθηναϊκά παλλικάρια της φακής θα έδιναν και το παντελόνι με το …περιεχόμενο!
«Μελετώντας τα κείμενα επιφανών δημοσιογράφων, που διακρίθηκαν και στο παρελθόν για τα «αντι-κυπριακά» τους αισθήματα, ένιωσα λύπη αλλά και οργή» γράφει στην αρχή άρθρου του για την κυπριακή κρίση ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου, στο aixmi.gr.

«Θα μπορούσα να μην ασχοληθώ με τα ανθρωπάκια του αθηναϊκού δημοσιογραφικού και πολιτικού κατεστημένου, που χαίρονται όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα οι Έλληνες της Κύπρου, αλλά μετά από μεγάλη σκέψη κατέληξα στο συμπέρασμα ότι απαιτείται απάντηση, και διόρθωση των λανθασμένων πληροφοριών που μετέδωσαν για να μειώσουν το «ΟΧΙ» της κυπριακής Βουλής και του κυπριακού λαού» συνεχίζει ο δημοσιογράφος.

«Το μεγαλύτερο ψέμα που ακούστηκε ...