Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Χιγκς: «Είμαι άθεος. Μην το λέτε πια σωματίδιο του Θεού»


higks«Πρώτα απ’ όλα, είμαι άθεος. Επομένως μην το αποκαλείτε σωματίδιο του Θεού».

Ο 83χρονος Πήτερ Χίγκς φαίνεται πια πως…μπούχτισε να διαβάζει και να ακούει όλο τον κόσμο να προσδίδει στο πιο διάσημο –πλέον – σωματίδιο του κόσμου Θεϊκή προέλευση.

Ο Χίγκς που ζει στο Εδιμβούργο και στα μέσα της δεκαετίας του 1960 ήταν μεταξύ των τεσσάρων- πέντε επιστημόνων που προέβλεψε με την πιο εμπεριστατωμένη θεωρία την ύπαρξη του, αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα που διαδραματίζει το σωματίδιο στο Σύμπαν, αλλά δεν αποδέχεται ότι αποτελεί δημιούργημα μιας ανώτατης οντότητας.

Το παρατσούκλι «σωματίδιο του Θεού», δόθηκε στο σωματίδιο ...

Η Βόρεια Κορέα απειλεί με θερμοπυρηνικό πόλεμο! Patriot στο κέντρο του Τόκιο!


Η Βόρεια Κορέα απειλεί με θερμοπυρηνικό πόλεμο! Patriot στο κέντρο του Τόκιο!
Επικίνδυνα ανεβαίνει το θερμόμετρο στην κορεατική χερσόνησο, με την Βόρεια Κορέα να κάνει λόγο μέχρι και για θερμοπυρηνικό πόλεμο!

«Η κορεατική χερσόνησος κατευθύνεται προς έναν θερμοπυρηνικό πόλεμο» αναφέρεται ειδικότερα σε ανακοίνωση της Βορειοκορεατικής Επιτροπής για την Ειρήνη στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού που μεταδόθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας KCNA.

Η κομμουνιστική χώρα προειδοποίησε δε, όσους ξένους βρίσκονται στη Νότια Κορέα να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την απομάκρυνσή τους σε περίπτωση πολέμου, σε μία κλιμάκωση των απειλών της προς την Σεούλ...

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ σε νέο ναρκωτικό εισαγόμενο από ΗΠΑ - Μεταμφεταμίνη σε μορφή γλυκίσματος σε γεύση φράουλας, σοκολάτας κ.α.!

Εφιστούμε την προσοχή σε ένα νέο ναρκωτικό σκεύασμα που στοχεύει σε παιδιά και έχει τη μορφή των καραμελών pop rocks (οι καραμελίτσες που σκάνε) και γεύση φράουλα, σοκολάτα κ.α. το οποίο εμφανίστηκε στις ΗΠΑ και πολύ πιθανόν να έχει φτάσει και στην Ελλάδα ήδη. Το ναρκωτικό αυτό περιέχει δόσεις μεταμφεταμίνης που μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και τον θάνατο σε παιδιά.

Ας ενημερώσουμε όλοι τα παιδιά μας! Τώρα ισχύει στο έπακρο εκείνο που μας έλεγαν και οι δικοί μας οι γονείς "να μην παίρνουμε γλυκά και καραμέλες από αγνώστους"...Ανακοίνωση-φωτιά Σεραφείμ κατά της κυβερνητικής πολιτικής έναντι στην Τουρκία!


Σφοδρή επίθεση με ισχυρότατα επιχειρήματα κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά για την πολιτική που ακολουθεί απέναντι στις διεκδικήσεις της Τουρκίας εξεπέλυσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ με αφορμή τις δηλώσεις του δημάρχου της Αθήνας Γ.Καμίνη που δήλωσε ότι θέλει 14+1 τζαμιά στην Αθήνα.

Πρακτικά τον κατηγορεί τον Α.Σαμαρά για πολιτική μειοδοσίας και υποχωρητικότητας απέναντι στον Ρ.Τ.Ερντογάν...

Οι τοποθετήσεις του λαοφιλούς ιεράρχη πραγματικά "καίνε": 

Εἶναι θλιβερό τό γεγονός ὁ Πρωθυπουργός τῆς Χώρας μετά τόν χυδαῖο ἐμπαιγμό του ἀπό τόν Τοῦρκο ὁμόλογό του, ὁ ὁποῖος κατά τήν μαρτυρία...

Spiegel: Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα!

Spiegel: Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα!Η Ελλάδα δεν έλαβε ποτέ αποζημιώσεις, ούτε για το κατοχικό δάνειο, ούτε για τα δεινά που υπέστη στη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής

Υπό τον τίτλο "Μυστική έκθεση: Η Γερμανία χρωστά στην Ελλάδα επανορθώσεις" η διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού Der Spiegel αναδημοσιεύει άρθρο από το κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας «Το Βήμα» («Όσα μας χρωστά η Γερμανία»).

Πρόκειται για το γνωστό θέμα της καταβολής των πολεμικών αποζημιώσεων από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το Spiegel γράφει ότι...