Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτοί που "θα αλλάξουν την Ελλάδα": Κακούργημα για τον Υπαρχηγό του Τσίπρα...

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων παραπέμπεται προκειμένου να δικαστεί «αμετακλήτως» και με βαριές κατηγορίες -όπως αποκαλύπτει σήμερα η «κυριακάτικη δημοκρατία»- ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ των υπαρχηγών του Αλέξη Τσίπρα Γιώργος Σταθάκης!

Η υπόθεση αφορά ατασθαλίες πολλών εκατομμυρίων -την περίοδο που κυβερνούσε τη χώρα το ΠΑΣΟΚ- στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο οποίο ο κ. Σταθάκης είναι καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας, ενώ ήταν και αντιπρύτανης μέχρι την εκλογή του, τον Μάιο του 2012, ως βουλευτής Χανίων. Σήμερα είναι επίσης τομεάρχης Ανάπτυξης (δηλαδή «σκιώδης υπουργός») του ΣΥΡΙΖΑ και μαζί με τους Γ. Δραγασάκη και Γ. Μηλιό συγκροτούν το οικονομικό επιτελείο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και διαμορφώνουν τη γραμμή που εκφράζει για τα ζητήματα αυτά ο κ. Τσίπρας. Επί της ουσίας αποτελεί κοινό μυστικό ότι επηρεάζει καθοριστικά τον (μη έχοντα ιδιαίτερες γνώσεις περί τα οικονομικά) πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έναντι των άλλων εσωκομματικών απόψεων εντός της Βαβέλ της πλατείας Κουμουνδούρου.

Nομική βιομηχανία υιών Σιούφα - Εισπρακτικές εταιρείες

Φωτογραφία για Nομική βιομηχανία υιών Σιούφα - Εισπρακτική εταιρείαΟι γιοι του πρώην υπουργού και πρώην προέδρου της Βουλής με 500 δικηγόρους-συνεργάτες είναι πρωταθλητές στους πλειστηριασμούς, την είσπραξη απαιτήσεων, τις διαταγές πληρωμής και τις διαδικασίες προσωποκράτησης

Νομική βιομηχανία σε κτίριο 8.000 τ.μ. με 500 εργαζομένους, ζωντανά… πιράνχας σε ενυδρείο και μαρμάρινα λιοντάρια, όπου για να μπεις και μόνο μέσα καλείσαι να πληρώσεις «εισιτήριο» 130 ευρώ, δημιούργησε η οικογένεια Σιούφα κερδίζοντας εκατομμύρια ευρώ ετησίως.  

Braveheart: Σκωτσέζικο ντους προετοιμάζουν οι απόγονοι του Wallace στους Άγγλους με δημοψήφισμα ανεξαρτησίας to 2014!

Υπεγράφη στο Εδιμβούργο από το Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον και τον πρώτο υπουργό της Σκωτίας, ηγέτη της τοπικής κυβέρνησης Άλεξ Σάλμοντ, η ιστορική συμφωνία για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος ανεξαρτητοποίησης της Σκωτίας.

Το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί το φθινόπωρο του 2014.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, προϊόν πολύμηνων διαπραγματεύσεων, στο δημοψήφισμα θα τεθεί μόνο ένα ερώτημα, αν πρέπει η Σκωτία να ανεξαρτητοποιηθεί από το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι επιλογές απάντησης στο δημοψήφισμα θα είναι «Ναι» ή «Όχι».

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΝΤΑΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

1
Την δυνατότητα να προσλάβουν ανέργους με πεντάμηνες συμβάσεις αποκτούν οι Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, της Κρήτης και των Δωδεκανήσων στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος.


Πρόκειται για δράση που εντάσσεται στην δράση «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα με στόχο τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών και των επιχειρήσεων». 

Σύμφωνα με εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι άνεργοι οι οποίοι θα προσληφθούν στις Μητροπόλεις θα απασχοληθούν σε έργα κοινωνικού χαρακτήρα.