Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Άσσαντ: Οι τρομοκράτες μπορεί να επιτεθούν στους επιθεωρητές του ΟΗΕ και να κατηγορήσουν τη Δαμασκό

UN Security Council meeting, at the United Nations headquarter in New York (AFP Photo / Emmanuel Dunand)Assad: Terrorists may attack chemical weapons inspectors, blame Damascus

Syrian armed opposition may be ordered by its foreign sponsors to stage a false flag operation against foreign inspectors when they arrive in the country to monitor destruction of the country’s chemical weapons stockpile, says the Syrian president.

Bashar Assad voiced his concerns in an interview by China's state television CCTV in Damascus. The Syrian leader proposed this possible scenario as he was explaining how his government may be accused of trying to dodge its obligations to destroy its chemical arsenal.

Ποιος κίνησε πραγματικά το μαχαίρι του δράστη;

Η πρώτη δήλωση από την απαράδεκτη Μέρκελαντ αφορούσε την Ελλάδα

«Δεν πρέπει να πάψουμε να ασκούμε πίεση για την εφαρμογή των συμφωνηθεισών μεταρρυθμίσεων» στην Ελλάδα, δήλωσε η θριαμβεύτρια των αποψινών ομοσπονδιακών βουλευτικών εκλογών στην Γερμανία Άγγελα Μέρκελ και υπεραμύνθηκε της στάσης που κράτησε η ίδια αλλά και ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο θέμα.

Η ανταποκρίτρια του ΑΠΕ Φ. Καραβίτη μετέδωσε ότι απαντώντας σε ερώτηση σχετικώς με το εάν έχει πει την αλήθεια στους πολίτες, η κυρία Μέρκελ ανέφερε ότι ο κ. Σόιμπλε είχε μιλήσει για ενδεχόμενο νέο πρόγραμμα βοήθειας προς την Ελλάδα ήδη από τον Νοέμβριο του 2012 στην γερμανική Βουλή, ενώ, όπως σημείωσε, «με τον δικό του, ανοιχτό τρόπο», το επανέλαβε τον περασμένο Αύγουστο.

«Δεν πρόκειται για κάτι καινούργιο και κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου το ζήτημα τέθηκε κατ’ επανάληψη», δήλωσε η Καγκελάριος και διευκρίνισε ότι η ίδια προτιμά να τοποθετείται για τα ζητήματα που τίθενται  άμεσα ενώπιόν της.

Θέλουν συνασπισμό…

"Δημοκρατία της Μέρκελ" χωρίς αυτοδυναμία

Σχεδόν απίθανη διαφαίνεται η αυτοδυναμία της Άγκελα Μέρκελ παρά το θρίαμβό της στις γερμανικές εκλογές, σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα της κάλπης, ενώ η επόμενη μέρα θα την βρει σε αναζήτηση κυβερνητικού εταίρου.

Ταπεινωτική ήταν η ήττα για τους Φιλελεύθερους του Φίλιπ Ρέσλερ που για πρώτη φορά στη μεταπολεμική περίοδο μένουν εκτός Βουλής, με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο για «Βατερλώ» και «πανωλεθρία», γεγονός που δεν στενοχώρησε κανέναν Έλληνα...

Σίγουρα ευχαριστήθηκαν όλοι εκείνοι που αρέσκονται να... σχηματίζουν τριγωνάκια με τα χέρια τους...

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΚΡΗΤΗΣ…Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΑ!

1Η νέα βιολογική ασπιρίνη φέρει την Κρητική υπογραφή. Ήρθε για να αλλάξει άρδην όλα όσα μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για την προστασία της υγείας μας από τα κρυολογήματα και την κοινή γρίπη.

Πρόκειται για μία μαγική κάψουλα που αποτελείται αποκλειστικά από τρία είδη κρητικών βοτάνων διαλυμένων σε ελαιόλαδο!!!!

Η μαγική αυτή κάψουλα παρασκευάσθηκε από ομάδα καθηγητών του Πανεπιστημίου Κρήτης, αποτελεί παγκόσμια πατέντα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και συνδυάζει την απόλυτη αξιοποίηση των κρητικών βοτάνων με τις αυστηρές προδιαγραφές που θέτει η σύγχρονη φαρμακευτική επιστήμη.