Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΛΕΖΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ

Επιτυχία Γλέζου για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεωνΓια πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη ανάμεσα σε Ελληνα πολιτικό και Γερμανίδα ευρωβουλευτή της Αριστεράς

Μεγάλη επιτυχία του «αγέραστου» και πάντοτε μαχητικού ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αγωνιστή της Αριστεράς Μαν. Γλέζου, ο οποίος συνεχίζει απ’ το μετερίζι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τη μεγάλη μάχη για τις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 6 Νοέμβρη στις 2.30 το μεσημέρι ο Μαν. Γλέζος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες μαζί με την Γερμανίδα ευρωβουλευτή της Αριστεράς Γκάμπι Τσίμερ, πρόεδρο της ομάδας της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο (GUE-NGL).

Το θέμα της κοινής αυτής συνέντευξης θα είναι οι οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα, οι γερμανικές αποζημιώσεις .

Είναι η πρώτη φορά που βουλευτής ή ευρωβουλευτής της Γερμανίας συμμετέχει σε τέτοια, κοινή συνέντευξη με κάποιο εκπρόσωπο της Ελλάδας για το μείζον αυτό θέμα, που ο Μανώλης Γλέζος έχει θέσει σκοπό ζωής.

Αναμένεται να δοθεί μεγάλη δημοσιότητα σε αυτή τη συνέντευξη, στο «κέντρο» της Ευρώπης, την οποία θα καλύψουν δεκάδες δημοσιογράφοι που καλύπτουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, από πάρα πολλές χώρες.

newsbomb.gr