Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2014

Υποχρεωτικό θα είναι το Microchip για όλα τα βρέφη από το Μάιο του 2014!!! (ή μήπως είναι κι αυτό θεωρία συνωμοσίας;)

Η διαδικασία διεύρυνσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή για να το δουν ορατά, όχι μόνο μέσω της δυνατότητας της άρνησης της ελευθερίας η της θεραπείας, αλλά και μέσα από τον έλεγχο των κλινικών δεδομένων της ιδιωτικής ζωής του ατόμου . Όπως δημοσίευσε η εφημερίδα on-lineiovivoaroma.it , από το Μάιο του 2014 σε όλη την Ευρώπη, θα έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν όλα τα βρέφη για να εγκαταστήσουν το μικροτσίπ κάτω από το δέρμα που θα εφαρμόζονται και στα δημόσια νοσοκομεία κατά τη στιγμή της γέννησης τους.
                                            
Το τσιπ θα παρέχεται, καθώς και ένα φύλλο δεδομένων με πληροφορίες για το άτομο (όνομα, τον τύπο του αίματος, ημερομηνία γέννησης κλπ..), θα είναι επίσης ένα ισχυρός ανιχνευτής GPS που θα είναι με μια μικρο-μπαταρία και θα γίνεται αλλαγή κάθε 2 χρόνια στα κρατικά νοσοκομεία. Το τσιπ GPS θα είναι της νέας γενιάς και κατά συνέπεια δεν θα επιτρέπει περιθώριο σφάλματος ανίχνευσης ίση με μικρότερη από 5 μέτρα. Θα πρέπει να συνδεθεί απευθείας σε μια τηλεόραση, που θα διαχειρίζεται τις συνδέσεις. Όποιος θέλει θα μπορεί να το εμφυτεύει δωρεάν (αλλά υποχρεωτική θα είναι η εμφυτεύσει στα παιδιά τους) μόλις θα γεννιέται /απο την πρώτη του Μαΐου 2014, συμπληρώνοντας το έντυπο της αίτησης για την ένταξη της ASL. Το CCCP

The Telegraph: Το "μικρό βρώμικο μυστικό" του BBC για την προπαγάνδα της "Υπερθέρμανσης του Πλανήτη" οδηγεί σε δεύτερο συνεχόμενο σκάνδαλο το κανάλι!

The sunny side of the South Pole: David Attenborough had to have special medical tests to travel there - 'I thought I’d killed David Attenborough’
The BBC's 'dirty little secret' lands it in a new scandal.

The truth of a secret meeting that decided BBC policy on climate change has come out online

By Christopher Booker

Unfolding in the shadow of the greatest crisis in the BBC’s 90-year history has been another scandal, rather less publicised, which again reveals how profoundly the BBC has gone off the rails, morally and professionally. Last week, I reported how the BBC had spent large sums of our money fielding an array of lawyers against a pensioner from Wales to hide what I called, with considerable understatement, “a dirty little secret”. But that secret has now been disclosed to the world, confirming how seriously the BBC has been misrepresenting its policy on one of the most far-reaching issues of our time.