Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

ΣΟΚ: Νεκρή η Γουίτνεϊ Χιούστον. H ανεπανάληπτη "Φωνή" εσίγησε.

Νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χιλς, μέσα στην μπανιέρα, βρέθηκε τη νύχτα του Σαββάτου, η διάσημη τραγουδίστρια Γουίτνεϊ Χιούστον σε ηλικία 48 ετών.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έγιναν γνωστά, αλλά σύμφωνα με το αμερικανικο δίκτυο TMZ υπάρχει η πιθανότητα πνιγμού στην μπανιέρα ή υπερβολικής δόσης συνταγογραφημένων φαρμάκων.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον κυρίευσε ως βασίλισσα της ποπ μουσικής

Ας διαβάσουμε τη νέα δανειακή σύμβαση

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη νέα δανειακή σύμβαση, καθώς αυτό εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο.
Η συζήτησή του στην Επιτροπή των Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ θα τίθεται σε ψηφοφορία σήμερα Κυριακή, καθώς κατατέθηκε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το νομοσχέδιο αυτό περιλαμβάνει το PSI, την επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών αλλά και την “εξουσιοδότηση” του πρωθυπουργού Λούκα Παπαδημου και του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου να υπογράψουν τη νέα δανειακή σύμβαση. Τα εφαρμοστικά μέτρα που θα “συνοδεύουν” το νομοσχέδιο, θα εξειδικευτούν σε εφαρμοστικό νόμο, ο οποίος θα κατατεθεί μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.

Διαβάστε ΕΔΩ (στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων) το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή (εκκρεμούν ορθογραφικές και συντακτικές διορθώσεις).